4 Kasım 2009 Çarşamba

Devler Zorda


Şampiyonlar Ligi'nde 4. hafta, bu akşam tamamlanıyor. Normalde büyük takımların gruptan çıkmayı garantiledikleri hafta olarak bilinen 4. hafta, bu kez bazı büyüklerin son şansları anlamını taşıyor.

E Grubu'na seri başı olarak giren Liverpool, oynadığı 3 maçta sadece, grubun en zayıf halkası olan Debreceni'yi yenebildi. Bu galibiyetin ardından deplasmanda Fiorentina'ya ve kendi sahasında Lyon'a yenilerek işini zora sokan Liverpool, bugün çıkacağı Lyon deplasmanında 3 puanı alamazsa; gruptan çıkma şansı büyük oranda bitecek.

Kuralar çekildiğinde, gruptan erken kopacakları ve kendi aralarında liderlik mücadelesi verecekleri düşünülen Barcelona ve Inter ise; Rusya ile Ukrayna'ya umut saçtı. İlk maçta birbirleriyle berabere kalan ikiliden Barcelona, daha sonra kendi sahasında Dinamo Kiev'i mağlup etmesine rağmen; yine kendi sahasında Rubin Kazan'dan beklenmedik bir yenilgi aldı. Inter ise önce deplasmanda Rubin Kazan'la, sonra da kendi sahasında Dinamo Kiev'le berabere kaldı. 3 puanla son sırada bulunan Inter'in Kiev deplasmanından; diğer iki rakibiyle birlikte 4 puanda bulunan Barcelona'nın da Tataristan'dan galibiyetle dönmesi gerekiyor. Aksi takdirde bu iki büyük takım, gruptan çıkamayabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...