19 Şubat 2011 Cumartesi

Bundesliga'da Düşme Hattı




Werder Bremen,Wolfsburg,Stuttgart...
Sezon öncesi bu takımlardan biri küme düşecek dendeysedi biri '' kafa mı buluyon olm sen bizimle '' derdi herhalde.Ama şuan ki durum gösteriyor ki durum gerçekten ciddileşti..

Stuttgart'ı geçen haftalarda kaleme almıştık.Bugünkü sonuçların ardından Wolfsburg ve Werder'inde iyice düşme korkusu hissettiği için bir yazı daha yazalım dedik.
Werder Bremen bugün Hamburg deplasmanında tam 4 gol yedi 14.sıradalar.Ligin en çok yiyen en az takımlarından biri olan Werder'i Mesut'un gidişi kuşkusuz çok etkilemiş.
Haftaya da Leverkusen'i ağırlayacaklar.Ardından Freiburg deplasmanı...İşleri çok zor.

Diğer bir hayal kırıklığı yaratan takım kuşkusuz Wolfsburg.Alınan galibiyet sadece 5..
Kötüler.Zaten teknik drektör Steve McClaren'de kovulmuştu.
Devre arası Dzeko'nun ayrılmasıyla hücum hattına Tuncay,Mbokani,Helmes,Jan Polak gibi oyuncuları kadrolarına kattılar.Fakat ligin ikinci yarısında 3 gol atabildiler.

Şimdi bir genelleme yapacak olursak yarın ki maçlar çok kritik.
Çünkü bugün Wolfsburg'un,Werder'in,Köln,Kaiserslautern'in puan kaybetmesi şüphesiz ki Stuttgart'ın iştahını kabarttı.Yarın Leverkusen deplasmanında kazandıkları taktirde Kaiser ve Wolfsburg'un 1,Werder'in 2 , Köln'ün 4 puan gerisine yerleşecekler.Gelelim Gladbach'a...
Evlerinde Schalke'i ağırlayacaklar.Diptekilerin hemen hemen hepsinin puan kaybettiği haftada kazanırlarsa umutlanacaklar.Puanları 19 olacak.Gerçekten yarının en kritik karşılaşmalarından biri..

12-Frankfurt 29 puan
13-Köln 26 puan
14-Werder Bremen 24 puan
15-Wolfsburg 23 puan
16-Kaiserslautern 23 puan
17-Stuttgart 19 puan
18-B.M.Gladbach 16 puan

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...