3 Ağustos 2011 Çarşamba

Vedad İbisevic


Sakatlık her futbolcunun yaşayabileceği doğal bir olay.Bu sakatlıklar bazı futbolcular için kader niteliği taşıyor..Bu futbolculardan biri de Vedad İbisevic...
Hatırlanacağı üzere 2008/2009 sezonunda Bundesliga'da Hoffenheim fırtınası esmişti.Lige o sezon çıkmalarına rağmen fırtına gibi esmişlerdi.18 haftada 12 galibiyet 2 beraberlik ve 4 yenilgi ile lider durumdaydılar.Atılan 44 gol ile ligin en golcü takımı durumundaydılar.
Hoffenheim'ı sırtlayan isimlerden biride şüphesiz Vedad İbisevic'ti.Boşnak golcü ligin ilk yarısı harika bir performans sergilemişti.Attığı bu 17 golün yanında 7 asist yapmış,17 maçın 4'ünde ağları sarsamamıştı.
Fakat sezon ortasında yani devre arasında çok şansız bir sakatlık yaşadı golcü oyuncu.Hamburg ile oynanan hazırlık maçının son dakikalarında sakatlanan İbisevic sezonu kapatmıştı.Güzel geçen sezonun ilk yarısının ardından bu sakatlık Hoffenheim'a da olumsuz yansıdı.Ligin ilk devresinde 38 puan toplayan fakat ikinci devre de 17 puan toplayabildi.

İbisevic bu sakatlığını ardından 2009/2010 sezonunda 12,2010/2011 sezonunda ise 8 gol attı.
İyi toparladığını söylemek mümkün böyle zor bir sakatlığın ardından.Sakatlanmasaydı çok iyi şeyler yapabilirdi.Belki de büyük kulüplerden birinde izliyebilirdik şimdi onu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...