2 Temmuz 2012 Pazartesi

Airtricity League'den Notlar...


Shamrock Rovers,İrlanda'nın son yıllardaki en başarılı ekibi şüphesiz.Şampiyonluklar derken Avrupa Ligi gruplarına kalınmasıyla kulüp tarihinin en başarılı günleri yaşandı.
Fakat bu sezon işler o kadarda iyi gitmiyor açıkçası.İstikrarsızlık var en önemlisi.Yapılmayacak puan kayıplarının yapılmasıyla zirveden iyice geriye düşüldü.Kaliteli bir kadro var ama bir türlü istenilen seviyeye ulaşamadı takım...

Cuma günü Dublin derbisinde 4-0'lık ağır bir yenilgi geldi.Bu sezonun Drogheda'nın kazanmasıyla 4.sıraya düştü yoncalar.Avrupa Kupası maçlarıda başlayacak.Zorlu bir periyot onları bekliyor.
Slig Rovers puan kaybı yaşamadı bu hafta.Araya girmeden önce düşen bir form grafiği vardı fakat dönüşte Lig Kupası zaferi ve Dundalk deplasmanında 1-0'dan dönüp 2-1 kazanarak yollarına emin adımlarla devam ediyorlar..
Sligo'da galibiyeti getiren golleri atan David Nort,Twigg ile gol sayılarına eşitledi..

Drogheda demişken bu sezon gerçekten çok iyiler.Geçtiğimiz sezonlara nazaran bu sezon zirvelere oynuyorlar ve cuma günü kritik Derry deplasmanında üç puanla ayrılakara zirveye tutundular ve üçüncü oldular.Lig Kupası'nda da yarı finale çıkmayı başard bordo-mavililer.Devamlılık sağlayabilir mi bilemiyorum ama onları şampiyonluk yarışı içinde görsek gerçekten iyi olur...

Bu arada Monaghan United maddi sorunlar nedeniyle ligden çekildi bunuda belirtelim.

Haftaya çok kritik bir karlışma var.Shamrock Rovers,sahasında St.Patrick's'i ağırlayacaklar.Açıkçası bu maçta yapılacak bir puan kaybı,belki de bu sezonluk şampiyonluk umutlarının tamamen yitirilmesi anlamına gelebilir..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...