24 Kasım 2009 Salı

İlk Doğru Adım...


Bugün çoğu haber sitesine aynı haber düştü. Doğruluğuna gerçekten inanmak istediğim bir haber...

TFF'nin, milli takım antrenörlüğü için Abdullah Avcı'yla anlaştığı söyleniyor. Abdullah Avcı, milli takımın başına gelecek olan yeni yabancı teknik direktöre yardımcılık yapmak için ikna edilmiş.

Anlaşılan TFF; Derwall-Denizli, Piontek-Terim modellerini yeniden hayata geçirmek istiyor. Bence bunu yapmak için de en doğru adamı seçmişler. Çünkü Abdullah Avcı, ülkenin gelecek vadeden tek teknik direktörü ve milli takım antrenörlüğünü de en iyi yapacak kişi. Bu yüzden TFF'yi tebrik ediyor; Abdullah Avcı'ya başarılar diliyorum.

Ayrıca bu gelişme, milli takımımızın yeni teknik direktörünü de artık daha fazla merak etmeme neden oldu. Eğer teknik direktörlük konusunda da Guus Hiddink'le anlaşılırsa, gerçekten harika olur. Bana göre; böyle bir durumda, milli takımın en az beş yılı kurtulmuş olur. Ve TFF yönetimi de, vizyon sahibi olduğunu kanıtlamış olur.

1 yorum:

Celal Abbas dedi ki...

Ertuğrul sağlam olmasında. Ertuğrul man mangement konusunda iyi ama cesur futbol ve hucum konusunda cesaretsiz ve tam olarak ne yapacağını bilmiyor. Avrupadaki başarısızlığı şansızlık falan değil. birşeylerin göstergesi.

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...