15 Eylül 2011 Perşembe

Farklı Bir CSKA Sofya



CSKA Sofya Süper Kupa'yı kazanmasının ardından lige fırtına gibi girdi.5.haftası geride kalan ligde puan kaybetmeden yollarına devam ediyorlar.

Öncelikle transferlerden bahsetmek gerekir.Gerçekten çok iyi takviyeler yaptı CSKA Sofya.Özellikle geçen senenin Romanya Ligi gol kralı Ioanis Zicu mükemmel bir takviye..
Hele Levski'nin Dembele'yi,Litex'in de Doka'yı kaybettiği bir ortam yapılan bu takviye gerçekten çok yerinde..
Bunun yanında Kryla Sovetov'dan kiralanan ve daha önce CSKA forması giymiş M'Bolhi ve Junior Moraes gibi çok yerinde takviyeler var.

Zaten takımda çok iyi oyuncular vardı.Bu gelen oyuncularla takımın kalitesi-özellikle hücum gücü-ciddi derece de arttı.Yukarıda dediğimiz gibi Levski ve Litex Lovech'in kilit oyuncularını kaybetmesinin yanında yapılan bu iyi hamleler CSKA Sofya'yı bir numaralı favori haline getiriyor..

Zaten bunun meyveleri sezon başında hemen alınmayı başladı.Yenilen Stadion Lazur'da oynanan Süper Kupa maçını 3-1 kazanmışlar ve kupayı müzelerine götürmüşlerdi.

Lig başladı,beş hafta geçti.Tüm maçları kazandı CSKA Sofya.5'te 5 ile gidiyorlar,liderler.13 gol atıp 2 gol yediler sadece.Süper Kupa maçında takımının iki golünü atan Delev yine bu sezona iyi girdi.Yeni transferlerden Zicu ise 5 maçta 4 gole imza atarak bu sezon neler yapacağını sinyalini verdi gibi.Delev ile takımı sırtlayan oyunculardan biri olacaktır ve ciddi bir gol sayısı yakalayacaktır...

Velhasıl kelam CSKA Sofya bu sezon çok farklı.Bunu ilerleyen haftalarda daha iyi göreceğimizi düşünüyorum.Geçen sezonlarda Litex Lovech'in ligi domine edişi gibi CSKA Sofya'nın da rahat bir şekilde şampiyon olacağını düşünüyorum..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...