14 Mayıs 2011 Cumartesi

Kagawa Geri Döndü


Geçen yaz Cerezo Osaka takımından 300 bin euroya transfer olmuş ve ligin ilk yarısında gösterdiği performansla adeta parmak ısırtmışttı Kagawa..
Ligte forma giydiği 17 maçta 8 golün altına imzasına atan Japon oyuncu Avrupa Ligi'nde de 2 gol ağlara yollayarak yıldızı parlamış adı Manchester United ile anılmıştı.
Bu performansının Asya Kupası'nda da sürdürmüştü.Ama şanssızlıkta onu bu kupada buldu.
Yarı final karşılaşmasında ayak tarak kemiğinden sakatlandı.Uzun süre sahalardan uzak kaldı genç oyuncu.Ligin ikinci yarısında Dortmund'a hiç faydalı olamadı.Bırakın faydalı olmayı 1 dakika bile forma giyemedi.Dortmund formasını en son 18 Aralık'ta giymişti.
Bugün ise sahalara geri döndü.Bugün 14 Mayıs 2011.Yani hemen hemen 5 ay sonra Signal İduna Park çimlerine ayak bastı Japon oyuncu..
Komple bir hücum oyuncusu olan Kagawa'yı gelecek sezonlarda adından daha çok söz ettirirken görmememiz mümnkü..
Son olarak bir şey daha eklemek istiyorum.Fm 2011'e girdim ve Kagawa'nın oynadığı pozisyonlara baktım.Adam hücumun her noktasında oynuyor.Orta saha merkez,sağ açık,sol açık,forvet arkası hatta forvet bile oynayabiliyor ki bu bir oyuncu için çok önemli bir şey.Borussia Dortmund'da böyle bir oyuncuyu sahip olduğu için gerçekten çok şanslı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...