13 Şubat 2012 Pazartesi

Batalla'dan Dalya


Bundan iki buçuk üç sene önce bu topraklara ayak bastığında Batalla hakkında videolardan izlediğimiz kadarını biliyorduk.Her Güney Amerika'dan yapılan transfer gibi riskliydi ki tamamen farklı bir kıtadan geliyor.
Beklentilerin çok yükseğinde performans sergiledi bücür dev.Kısa boyuna,çelimsiz vücuduna rağmen o mükemmel tekniği ile harika goller attı,atmayada devam ediyor..

İlk maçına 22 Ağustos 2009'da 1-0 kazanılan Ankaragücü maçında çıkan Pablo Batalla,ilk golünü 3 Ekim 2009'da Manisaspor'a atmayı başarmıştı.Şampiyon olunan sezonda yani ilk sezonunda biri Türkiye Kupası sekizi lig olmak üzere dokuz,ikinci sezonunda biri Şampiyonlar Ligi olmak üzere dört gol atmıştı ki Şampiyonlar Ligi'nde Bursaspor'un ilk golünü atan isim olarak tarihe geçmişti.Ayrıca geçen sezon 13 asist yapan Batalla bu sezon 6 gol 10 asistle oynuyor.Manisaspor maçıyla birlikte dalye dedi,100.maçına çıktı.
Bu 100 maçta 19 gol atıp 28 asist yaptı Arjantinli..

Öyle ki Bursaspor'un en öneml ismi durumunda şuan.Hücum yükünün çok çok büyük bir kısmı onun yükünde.Bursaspor'un beyni durumunda.Umarız bu performansını devam ettirir küçük dev adam...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...