11 Şubat 2012 Cumartesi

Nuri Şahin & Jose Mourinho


kendini kanıtlamışsın,seviliyorsun,üzerindeki baskı az..İşte böyle bir ortam Madrid'e geçmek,oraya uyum sağlamak çok zordur.Hele ki uzun bir süre sahalardan uzak kalmışsan Real Madrid gibi kendini çok kısa sürede kanıtlaman gereken bir kulüpte çok zorlanırsın...

Nuri Borussia Dortmund'da çok rahattı.Rahatlıktan kastım kendini kanıtlamışsın,seviliyorsun,üzerindeki baskı az..İşte böyle bir ortam Madrid'e geçmek,oraya uyum sağlamak çok zordur.Hele ki uzun bir süre sahalardan uzak kalmışsan Real Madrid gibi kendini çok kısa sürede kanıtlaman gereken bir kulüpte çok zorlanırsın...

Nitekim böyle bir dönemde geçiyor Nuri.Sakatlık sonrası eski formunu bulamaması,gelen eleştiriler ile iyice baskı arttı üzerinde..
Fakat Nuri'nin en büyük şansı ne biliyor musunuz ?
Jose Mourinho..
Real Madrid başında başka bir teknik direktör olsaydı Nuri hakkında pek iyimser konuşamazdım açıkçası.Ama Mourinho gibi oyuncusunu koruyan,sahip çıkan bir teknik direktörün oyuncusu olması onun açısında çok büyük bir şans..
Mesela geçen günlerde bir haber çıktı basında '' Mourinho'nun Nuri Planı '' başlıklı.
Haberin özeti şu : Mourinho'nun son zamanlarda Nuri'ye şans vermemesinin nedeni,fiziksel olarak hazır olmaması ve basından gelecek eleştirilerden korumak..Zaten moralman çökük durumda olan Nuri için belkide en iyisini düşündü Mourinho.Ve son olarak bugünkü yine basında çıkan bir göre Nuri'ye artık daha çok şans verecek. ( Levante maçında yarım saat oynatmayı planlıyormuş.)

Umarız kendini toparlar..Şansınında yardımıyla bulduğu şansları iyi değerlendirir ve kendini kanıtlar.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Paylaşımlarınızı yakından takip etmekte ve çok beğenmekteyim . Yat Perdesi olarak

paylaşımlarınızın devamını bekleriz .

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...