23 Aralık 2009 Çarşamba

Euro 2016 Adaylık Lansmanı Yapıldı


Yeni bir umut, yeni bir heyecan: Euro 2016.

Bugün yapılan adaylık lansmanıyla birlikte, ev sahipliğimizle ilgili birçok konuda bilgi verildi. Eğer ev sahipliğini kazanırsak, turnuva; Ankara, Antalya, Bursa, Eskişehir, İstanbul, İzmir, Kayseri ve Konya'da yapılacak. İstanbul'un iki stadı olacak: Atatürk Olimpiyat Stadı (üstü ve yanları kapatılacakmış) ve Türk Telekom Arena (UEFA sponsor ismine izin vermediği için, muhtemelen turnuva sırasında "İstanbul, Avrupa Şampiyonası Stadı" olarak anılacak). Şu an için hazır olan tek stadımız, -herkesin bildiği gibi- Kayseri Kadir Has Stadı. Geçtiğimiz sezon UEFA Kupası Finali'nin oynandığı Şükrü Saraçoğlu Stadı ise; zemininin bozukluğu, bazı koltukların sahanın tümünü görememesi, konumundan dolayı önünde trafiğin çok yoğun olması ve buna bağlı olarak geç boşaltılabilmesi gibi geçerli sebeplerden dolayı ev sahipliği yapamıyor.

Lansmanda adaylık logomuz da tanıtıldı. Ben de hemen logoyu sağ tarafa sabitledim. Dünya Basketbol Şampiyonası'nda öksüz bırakılan Antalyam için hazırlanan duvar kağıdını da masaüstüne koydum ve bu kez bir aksilik yaşanmaması için dua etmeye başladım!

Ayrıca, adaylığımız için bir de internet sitesi açılmış. Adaylığımızla ilgili tüm bilgileri ve gelişmeleri, logomuzun nelerden esinlenerek yapıldığını, o siteden öğrenebilirsiniz. Siteye ulaşmak için, sağ taraftaki logoya tıklamanız yeterli.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...