22 Temmuz 2011 Cuma

Bunlara Dikkat/Bundesliga 11/12


1-Anthony Ujah

Blog sayfamıza daha önce konuk olan Ujah'ı bu sezon başka bir gözle izleyeceğim.Lilleström'den son derece formda ayrıldı ki şu an hala ligin gol krallığı listesinde lider durumda.
Açık bir lig olan Bundesliga'da son derece etkili olacaktır.Ayrıca hızı da bu bağlamda çok yardımcı olacaktır ona.
Geçen gün oynanan LIGA Total Cup 3.lük karşılaşmasında Bayern'e karşı golünü atmaya başardı Ujah.
Bu sene onu dikkatli seyredin...




2-Hamburg

Arnesen'in gelişiyle gençleştirme operasyonuna giden Hamburg'un bu sezon sergileyeceği performansı çok merak ediyorum.
Özellike Chelsea'nin genç oyuncularına yönelen ve Gökhan,Mancienne,Bruma,Sala gibi oyuncuları kadrosuna katmışlardı.En sonda Rosenborg'dan tanıdık bir isim Per Ciljan Skjelbred'i transfer ettiler.
Takımdan kilit isimler ayrıldı.Van Nistelrooy,Rost,Ze Roberto,Mathijsen,Trochowski,Choupo-Moting,Pitroipa gibi isimler.Gelenler gidenleri aratır mı bilemeyiz ama mevcut genç kadro 2-3 yıl birbiriyle oynarsa illa başarıya kavuşur.
Bekleyip,göreceğiz...



3-İvan Perisic

Son şampiyon Borussia Dortmund'un Club Brugge'den transferi İvan Perisic'e dikkat diyoruz blog olarak.
Geçen mükemmel bir sezon geçirmişti Hırvat oyuncu.27 maçta 16 gol 8 asist gibi inanılmaz bir rakam yakalayarak Belçika'da yılın futbolcusu seçilmiş,5.5 milyon euroya da Borussia Dortmund'a transfer olmuştu.
Hücumun hemen hemen her yerinde değerlendirebilen bir oyuncu olan Perisic'in 16 gollük katkısı hakkaten inanılmaz.Bakalım Dortmund'da Klopp önderliğinde neler yapabilecek ? Merakla bekliyoruz...





4- Okazaki-Kagawa-Takashi

Son yıllarda Japon futbolu baya bir yükselişe geçti.Özellike futbolcu pazarlamasında çok başarılılar.Bunu blogda daha önce ele almıştık.
Bu sene Bundesliga'da forma giyecek Japon oyuncularının peformanslarını merak etmekteyim.Geçen sene Stuttgart'da izlediğim maçlarda iyi performans göstermişti Okazaki.Yine aynı şekilde iyi bir performans gösteren Kagawa var.Ligin ilk yarısına damgasını vurmuştu.Ama Asya Kupası'nda yaşadığı sakatlık nedeniyle sahalardan uzak kalmıştı.Bakalım nasıl dönecek ?
Takashi ise Bayern Münih'in Gamba Osaka'dan kiraladığı 19 yaşındaki oyuncusu..
Onunda performansını merakla beklemekteyim..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...