29 Temmuz 2011 Cuma

PSG'in Transfer Bombaları


Katarlı yatırım şirketi PSG'nin yaklaşık yüzden 70'lik kısmını satın almıştı.
Onlarda bir Manchester City bir Malaga gibi transferde atağa kalktılar.
Mevlüt,Horaou,Nene gibi kalite hücum elemanları vardı PSG'nin.Bunların yanına çok daha kaliteli isimler geldi.En başta Gameiro...11 milyon euroya transfer edildi.Çok başarılı bir hamle.Gol sayılarında istikrarlı,belli bir rakamı yakalanyan kalite bir golcü.Aynı şekilde Jeremy Menez..Geçen sene Roma'da neler yaptığını gördük.Hem Fransa tecrübeside var.
Bu senenin bana göre PSG adına yapılan transferlerden en iyileri şüphesiz Matuidi ve Sissoko.Orta sahayı inanılmaz bir hale getirdi PSG.Hani top geçmez tabiri kullanılırya bu orta saha için bunu demek doğru olur.
Kaleye ise 2 transfer yapıldı.Douchez ve Sirigu.Alternatifli şekilde bu bölgeyi garantiye aldı PSG.Sirigu çok iyi bir kaleci.Yine aynı şekilde geçen sene Rennes ile 33 lig maçına çıkan Douchez yerinde bir transfer.Bakalım kim oynayacak kalede.Kişisel görüşüm Sirigu'nun oynayacağı yönde..

Diğer bir transfer Milan Bisevac.Şimdiye kadar izleme şansım olmadı.Bakalım nasıl bir performans gösterecek PSG'de..

Bu arada bir şey daha söyliyelim.PSG Pastore'nin de peşinde.45 milyon euroya anlaşıldığı yazıyor basında.O'da gelirse PSG her mevkisiyle gerçekten çok iyi bir takım olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...