22 Temmuz 2011 Cuma

Bursaspor Formaları 11/12



Bursaspor'un yeni sezonda giyeceği formalar bu akşam görücüye çıktı.Timsah figürlü,gri,beyaz ve çubuklu olarak 4 ayrı forma var.


Timsah Figürlü Forma

Fildişi Sahili modeli de diyebiliriz.Hemen hemen benzeri bir şekilde.Bu forma için çok umutluydum,umutluyduk Bursaspor taraftarları olarak.Çünkü timsah kabartması olacağı söyleniyor.Evet sağ omuzda timsah şekli var ama pek belli olmamakta.
Kalın şeritler ile ayrılan formada şeritlerin kenarları turuncu çizgiler bulunmakta.
Genel anlamda beklenti büyük olduğu için bende hayal kırıklığı yarattı.Ama yine de kötü olduğunu söyleyemem..

Gri Forma

Herhalde en beğenilen formalardan biri de bu olsa gerek.
Gri forma en beğendiğim forma diyebilirim.Tasarım olarak timsah figürlü formaya benziyor.Üstteki formada timsah figürünün yer aldığı kısımda beyazlık mevcut.
Gri formada en dikkati çekici şey ise bana göre bitişik halde bulunan yeşil ve beyaz çubuklar.Formaya çok güzel renk katmış bu detay...

Çubuklu Forma

Çubuklu forma geçen sezon çıkarılan taraftar forması.Geçen sezon çıkarılmış ama maçlardan giyilmemişti.Kalın yeşil çubukların oluşturduğu formanın şortu yeşil...

Beyaz Forma


Geçen seneki beyaz forma gerçekten iyi değildi.Üzerinde herhangi bir desen yoktu.Bunun yanında göğüs reklamıda olmayınca iyice fanilaya benziyordu.
Bu senede yine beyaz forma ama çok güzel ayrıntı düşünülmüş.Sağ omuzdan ve sol omuzdan yatay bir şekilde uzanan yeşil çizgiler çok hoş durmuş.Puma logosunun bu iki çizginin ortasında yer almasıyla daha da iyi olmuş.İşte iki çizgi bile formaya ne katar güzellik katıyor..

Timsah figürlü ve gri forma 73,beyaz ve çubuklu forma 63 lira...

Velhasıl kelam formaları genel anlamda beğendim.Geçen senekileri göre daha iyiydi bana göre.Yazıda da belirttiğim gibi en beğendiğim forma gri forma oldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...