19 Temmuz 2011 Salı

Transferin Hızlı Takımı S.Lizbon


Geçen sezonu şampiyon Porto'nun 38 puan arkasında bitiren Sporting Lizbon için Avrupa Lig'i serüvenide pek uzun sürmemişti.
Ama bu sezon bir şeyler değişecek gibi.Büyük bir yenilenmeye gidiyor Sporting Lizbon..
Birçok oyuncu ile yollar ayrıldı.Timo Hildebrand,Pongolle gibi önemli oyuncularla yollar ayrıldı..
Gelen oyuncular ise heyecan verici.Bunu söylemek lazım..
Geçen sene patlamasını yapan Utrecht'in genç golcüsü Ricky van Wolfswinkel'i kadrolarına kattılar ki bence çok önemli bir transferi bu..Gol yükünü çekebilecek gib isim ki ihtiyaç vardı böyle bir isme.Geçen sene ilk 4 içerisinde en az gol atana ekipti Sporting Lizbon..
Yine aynı şekilde forvet bölgesine yapılan bir takviyede Bojinov oldu.Wolfswinkel ile iyi anlaşırlar çok gol atarlar..
Savınmaya da takviyeler yapılıyor.Bunların en önemlilerinden biri Oguchi Onyewu..Milan'dan istediği şansı bulamayın Onyewu çok yararlı olacaktır.Yine aynı şekilde muhtemel Capel transferi var.O'da gelirse Sporting'in iyi bir savunma hattı olacak...
Rinuado,Alberto Rodriguez,Aguiar diğer dikkati çeken transferlerden...



Bir noktaya daha değinmek istiyorum.Sporting Lizbon bu transfer döneminde gençlere de ağırlık veriyor.Mesela en yakından bildiğimiz Atilla Turan transferi.Football Maneger'de harikalar yaratan Atilla Sporting forması giyecek bundan sonra..
Bunun yanında Colo Colo'dan gelen 18 yaşındaki Diego Rubio,La Equidad'dan gelen 19 yaşındaki Santiago Arias,Alianza Lima takımında transfer edilen 18 yaşındaki André Carrillo bu transferlerden bazıları..

Zaten kadrolarında Postiga,Fernandez,Vukcevic,Patricio,Daniel Carriço gibi önemli isimler var.Daha da güçlendiler şimdi..
Bu arada dün Sporting Lizbon ile Ankaragücü bir hazırlık maçı oynadı.Sporting 3-0 kazanmayı başardı.Goller : Postiga,Wolfswinkel(p),Rubio(p)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...