16 Ocak 2012 Pazartesi

Cardiff mi Palace mı ?




İki Championship ekibinin yakın tarihlerindeki en önemli maç olabilir haftaya bugün oynanacak karşılaşma.
Finale çok yaklamışsın,rakibin kendi denginde,Avrupa Ligi'ne katılma şansı gibi birçok avantajı yakalama şansına olacak finale çıkacak ekip..

Palace ilk maçı Gardner'ın golüyle kazanmasını bildi.Maçı izlemesemde skor olacak beklentilerim çerçevisinde sonuçlandı maç.Birbirini yakından tanıyan,güçleri denk,çift ayaklı eleminasyon sistemindeki ilk maçta gollü bir sonuç beklemek iyimserlik olurdu..

Fakat bu maç için gol sayısının 2'ye 3'e hatta 4'e 5'e kadar çıkabileceğini düşünüyorum.Tabii bu ilk golün kim tarafından,ne zaman atılacağı önemli.Maçın başında gelecek bir Crystal Palace golü bizim gollü bir maç izlememizi sağlayabilecekken,ikinci yarının başlarında gelecek bir Cardiff golü maçı uzatmaya götürür..

Cardiff'e genel bakarsak evinde daha iyi performans sergileyen bir ekip.Miller harici forvetlerinden çok katkı alamasada geriden gelen oyuncuların bilhassa Gunnarson,Conway ve Whittingham'ın katkıları sayesinde skor üretmekte pek zorlanmadılar.

Crystal Palace geçen sezonlara nazaran bu sezon daha iyi yerlerde.Son iki sezondur düşme hattında gördüğümüz takım bu sezon rahat bir şekilde ligi götürüyor.


Velhasıl kelam zevkli,çekişmeli güzel bir maç bekliyor.Bakalım turu geçen taraf kim olacak...
( Maça bir hafta onu hatırlatalım )

Resim http://www.cpfc.co.uk adresinden alınmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...