14 Ocak 2012 Cumartesi

Delev ve Zicu'suz CSKA Sofya


CSKA Sofya'yı sezon başında değerlendirirken şampiyonluğun bir numarı favorisi olarak göstermiştik.Bu temel nedenleri bir önceki sezon Romanya Ligi'nde gol kralı olan lonis Zicu'yu kadrolarına katmaları ve takımının en önemli isimlerinden biri Spas Delev'in takımda kalmasıydı.

Nitekimde sezon öngörülerimiz doğrultular nitelikte başladı.İlk yarının sonunda Ludogorets ile aynı puanda yer averajla ikinci durumda.Takımın golcüsü Zicu'ydı.15 maçta 13 gol atmıştı.Spas Delev ise 3 gol 4 asistle oynuyordu.

Takımın bu iki öneml ismi takımdan ayrıldı ara transfer döneminde.lanis Zicu Kore'nin yolunu tuttu.Pohang Steelers takımına transfer oldu.Bunun yanında da Spas Delev'de Mersin İdmanyurdu'na transfer oldu 1 milyon euro karşılığında...
Ayrıca bir diğer hücum oyuncusu Gregory Nelson'u da Metalurg Donetsk'e sattılar.Bu üç oyuncudan 3.7 milyon euro kar yapan İvan Ergic'i kadrosuna kattı.

Zicu ve Delev kalsaydı ki arkalarına İvan Ergic'in de gelmesiyle çok çok güçlü bir CSKA Sofya izleyebilirdik..
Bakalım kadrolarına kimleri katacak Sofya temsilcisi.Aksi takdir de bu sezon fırtınalar esitren Ludogorets'in şampiyon olması içten bile değil..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...