9 Nisan 2011 Cumartesi

Bulgaristan Kupası'nda Son Durum


Bulgaristan'da hafta içi kupa mesaisi vardı.Çeyrek final karşılaşmaları oynandı.
Şüphesiz en dikkati çeken maç Litex Lovech - Levski Sofia karşılaşmasıydı.Bana göre Levski'ydi.Çünkü ligte puan farkı zaten çoktu ve Levski'nin sezonu kupayla kapamak için bir şansı vardı ama olmadı.Karşılıklı gollerle biten 90 ve uzatmaların ardından penaltılarla turu geçen ekip Litex Lovech oldu.

Diğer bir çeyrek final maçında adeta gol yağmuru vardı.Chernomorets Burgas ile Slavia Sofia karşılaştı ve maçın normal süresi 3-3'tü.Uzatmalarda birer gol daha atıldı ve penaltılara gidildi.Penaltılarda 5-3'lük skorla Slavia Sofia gülen takım oldu.

CSKA Sofya ise Cherno More ile karşılaştı.Son günlerde formda oyucusu Delev ile öne geçen kırmızı-beyazlılar 67'de Marquinhos ile durumu 2-0'a getirerek Vasil Levski Stadyumu'ndan gülerek ayrıldı.

Çeyrek finalin bir diğer ayağında yakından tanıdığımız Lazarovlu Lokomotiv Plovdiv ile Pirin karşılaştı.Ligte düşme hattında bulunan Pirin 90+2'de İvanov ile öne geçerek yarı finale adını yazdırdı.Bu arada bir not olarak ekliyelim Lazarov bu sezon 11 gol ile oynuyor.

Yarı final eşleşmelerine bakacak olursak yine güzel bir maç bizi bekliyor olacak.
CSKA Sofya - Litex Lovech...
Penev ile çok güzel bir sezon geçiriyor Litex ve şimdi rakipleri CSKA Sofya..Zor bir maç olacak..Ama bu maçın Delev'in formununuda göz önüne alarak CSKA Sofya'nın kazanacağını düşünüyorum.
Diğer eşleşmede ise favori Slavia Sofya
Pirin ligte kalma mücadelesi veriyor.Önemli olan kupaya ne derece önem verecekleri..
Slavia Sofya ise ligte orta sıralarda ve hiçbir derdi tasası yok.Bu maça olarak kafa olarak daha rahat hazırlanacaklardır şüphesiz..

1 yorum:

Reyes dedi ki...

Pirin bulgaristan kupasını fazlasıyla sevdi :) geçen yıl veya önceki yıl final oynamışlardı.

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...