10 Nisan 2011 Pazar

Yeşeren Umutlar / 5-1


3-0 öne geçtikten sonra Köln baskısı artmış ve 3-1 olmuştu.O anda akıllara geçen senenin ilk haftasında 3-0'dan verilen Bochum maçı geldi.Ama neyseki öyle olmadı.
Çok önemli bir galibiyet oldu öncelikle bunu söylemeliyim.En yakın rakib ile puan farkı 2'ye indi ve moraller böyle farklı galibiyetin ardından yükseldi.

Başta demiştik.İkinci yarının başında Köln baya bir baskı kurdu.Nitekim de golüde buldular.Eğer Deams'in penaltı golü olmasaydı çevirebilerdi maçı.


Marco Reus...
Zaten beğendiğim bir oyuncuydu.Bugün de güzel bir performans sergiledi ve 2 gol yolladı ağlara..Hele attığı 2.gol gerçekten mükemmeldi.89 doğumlu futbolcu 10 gole ulaştı.Sene sonu birçok teklif gelecektir Mönchengladbach'a...

Mika Hanke..
Bugün çok yararlı bir oyun sergiledi.Özellikle hava toplarında çok başarılıydı.Sanırım ilk 3 golün asistinide o yaptı.

Son sırada olmasına rağmen 3.sıradaki Hannover'den fazla gol attı Mönchengladbach.
43 gole ulaştılar.Birçok takımdan da fazla gol attılar.Ama ligin en fazla gol yiyen ekibi oldukları için bu durumdalar..

Puan 26 oldu.Yukarıdaki takımlara çok yaklaşıldı.17 ve 16. sıralarda bulunan St. Pauli ve Wolfsburg ile puan farkı 2'ye 15. sıradaki Stuttgart ile 4'e indi.Gelecek hafta Mainz deplasmanında olacak Mönchengladbach..
Mutlaka kazanmaları gerekiyor.De Camargo'nun durumunu bilmiyorum o dönerse çok iyi olacak.Savunmanında çok dikkatli olması gerekiyor.Mainz'in çok etkili ayakları var.Szali,Schürrle,Holtby gibi..
Bu maçtan alınacak bir 3 puanın önemi büyük olacak.Çünkü o hafta Wolfsburg - St. Pauli karşılaşması oynanacak.Son sıradan kurtulma şansının yanında 2 takımıda çok yaklaşma şansı var.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...