14 Nisan 2011 Perşembe

Bulgaristan Ligi'nde Düşme Hattı


Litex Lovech'in 8 puan farkla lider olduğu Bulgaristan A-PFG'de 5 takımın içinde bulunduğu bir düşme potası var.Öncellikle söyleyelim son 2 sıradaki takım düşerken 14.sıradaki takım '' Küme Düşme Play-off '' u oynuyor.
Son puan durumuna bir bakalım..
Son sırada Vidima Rakovski var.12 puanları var.Ligin en çok gol yiyen ekiplerinden biri.Aslında alabilecekleri bir iki maç ile son sıradan kurtulma şansları olsada kurtarmaları biraz zor gözüküyor.
15.sırada ise Pirin Blagoevgrad var..Bulgaristan Kupası'nda yarı finale çıktı Pirin ve büyük bir iş başardı.O yazıda da belirttiğim gibi kupaya mı asılacaklar lige mi ? Önemli olan soru bu nitekim 15 puanla ligin sonlarında yer alıyorlar.
14.sırada ise Akademik Sofia var.17 puanlı 3 takımdan biri olan Akademik Sofia ligin en az gol atan ekibi.12 golleri var sadece.Aldıkları 4 galibiyetin 3'ünün 1-0...
13.sırada ise Kaliakra var.Geçen hafta ligin güçlü ekiplerinden Beroe karşısında 90'da buldukları gol ile aldıkları puan altın değerindeydi.Düşme hattında bulunan çoğu takım ile maçları var.
12.sırada ise Sliven var...Geçen hafta Chernomorets Burgas'dan aldıkları 1 puan ile 17 puana çıktılar.16 gol ile düşme hattının en golcü takımı durumundalar...

Bu hafta çok kritik iki maç var düşme hattını doğrudan ilgilendiren..
Pirin - Kaliakra
Vidima Rakovski - Sliven...
Gerçekten çok kritik iki maç...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...