29 Nisan 2011 Cuma

Eredivisie'de Kritik İki Hafta


Hollanda Ligi'nde son iki haftaya girilirken inanılmaz bir yarış var.Çok kritik aynı zamanda heyecanlı bir son iki hafta bizi bekliyor.
Lider Twente 68 puanda..
Son şampiyon geçen hafta 86.dakikada bulduğu golle çok önemli bir 3 puana uzandı.PSV'nin de Feyenoord deplasmanında yenilmesiyle liderliğe oturdu.
Bu hafta lig sonuncusu Willem II'yi ağırlayacaklar.Son hafta ise dananın kuruğu kopacak.Twente Amsterdam Arena'ya konu olacak.Büyük bir ihtimalle şampiyonluk düğümü burada çözülür..

Lig ikincisi Ajax ise geçen hafta Excelsior'u 4-1 mağlup ederek ikinciliğe yükseldi.Son 7 maçta 6 galibiyet 1 mağlubiyet aldılar.Bu hafta Heerenveen deplasmanındalar.Yapılacak bir puan kaybı Twente'nin şampiyonluğunu getirir.Ama Ajax kendi göbek bağını kendisi de kesebilir.Bu son iki maçı kazanırlarsa şampiyon olacaklar çünkü..

PSV ise geçen hafta Feyenoord'a kaybederek hem liderliği hem de ikinciliği kaybetti.Şu an Şampiyonlar Ligi potasının bile dışındalar.Ama son hafta Ajax - Twente maçı var.Oradan çıkacak bir sonuç ile Şampiyonlar Ligi ön elemesine katılabilirler.

Velhasıl kelam çok heyecanlı iki hafta bizleri bekliyor.Özellike son hafta oynanacak Ajax - Twente karşılaşması Hollanda'da yılın maçı olacak gibi gözüküyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...