23 Nisan 2011 Cumartesi

Championship'te Kritik Günün Ardından...




İngiltere Championship'te çok kritik bir gündü.Önemli maçlar oynandı aşağısını ve yukarısını ilgilendiren...
Kısaca bir bakacak olursak günün en önemli maçlarından biri Doncaster - Crystal Palace maçıydı.Düşme hattının hemen üzerinde art arda sıralanan iki takımın çok kritikti.Çünkü arkadan gelen bir Scunthorpe ve Preston var.
0-0 bitti karşılaşma.Doncaster'ın işine gelen bir skor olsada Crystal Palace için aynı şeyleri söylemek biraz zor.Ama Scunthorpe'un da Coventry deplasmanında 2 puan bırakması nedeniyle zararsız bir hafta oldu bu 3 takım adına...

19:15'te başlayan Nottingham Forest - Leicester karşılaşması ise play-off'a katılma açısından çok önemliydi.Ligin ilk 5 takımı diğerlerinden biraz koptu bu nedenle play-off için tek kontejyan kalıyor orada şuan Nottingham Forest var.Leicester'ı 3-2'lik bir skorla geçerek 66 puan yaptılar.


Günün en önemli maçı 21:45'te başladı şüphesiz..Play-off savaşı veren Leeds ile Premier Lig'e direk çıkma savaşı veren Reading karşılaştı.İki takım içinde kritik bir maçtı.Çünkü Leeds'in rakiplerinde Nottingham Forest,Reading'in rakiplerinden Norwich kazanmıştı maçlarını.
0-0 bitti karşılaşma...Özellikle Reading açısında önemli 2 puan kaybı oldu.


Yarına bakacak olursak...
Cardiff - QPR maçı göze batıyor.Lider QPR üçüncü Cardiff ile karşılaşıyor.Aralarında 8 puan fark var.Yani QPR bu maçı kazanırsa çıkmaya garantileyecek.
Ayırıca yarın Burnley ve Hull City kazanırsa dört takım 66 puanda olacak ve işler iyice karışacak..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...