11 Ağustos 2011 Perşembe

Freddy Adu Philadelphia Union'a Gidiyor



Fubol dünyasının zamanında büyük beklentileri olan bir oyuncuydu Freddy Adu...
Yeni Pele adlandırılıyordu genç oyuncu.
2004 draftında DC United tarafından draft edilen Adu henüz 15 yaşında MLS yani Major League Soccer'da forma giyen en genç oyuncu oldu.
2 sezon DC United forması giyen Adu ardından Real Salt Lake'ye transfer oldu.Aslında diğer takımlardanda teklif vardı ama ailesi yaşı küçük olduğu için izin vermedi.
Basamakları hızlı bir şekilde tırmanan Adu 1.5 milyon euroya Benfica'ya transfer oldu.Henüz 18 yaşında olan Adu için çöküş Benfica'ya transfer olması ile başladı.
Benfica'da istenileni veremiyordu Adu bu nedenle sürekli kiralanmaya başladı.Monaco,Belenenses,Aris ve en son Çaykur Rizespor..
Belki de bu düşüşün nedeni futbol arenasına çok erken çıkması olabilir.15 yaşında profesyonel lig maçlarına çıkan Adu yaklaşık 7 senedir bu platformda.Kendinden çok şey bekleniyordu,başta dediğimiz gibi yeni Pele olarak adlandırılan isimlerden biriydi.Ama kariyeri birden düşüşe geçti.
Ülkesine dönüyor.Mondragon'un da takımı olan Philadelphia Union'da izleyeceğiz artık onu..
Henüz daha çok genç..22 yaşında.Kariyerini canlandırmak için önünde çok fazla fırsat var Adu'nun..Belki de bu tecrübeler onun gelecekte atacağı adımlarda daha dikkatli olmasına sağlayacak..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...