11 Ağustos 2011 Perşembe

Gidenleri Yeri Doluyor/Dolacak


Manchester United'ı izlerken gıpta ettik pazar günü.Gıpta etmemizin sebebi ise gencecik oyuncularla devirdiler Manchester City..
Cleverley,Rafael,Smalling,De Gea,Phil Jones bunlardan bazıları..Ya da şöyle diyeyim ikinci yarı da Ferdinand,Carrick ve Vidic'in çıkıp Jones,Cleverley ve Evans'ın oyuna girmesi ve maçın çevrilmesi aslında çok şeyi anlatmakta..
En basitinden Scholes'un yokluğu hissedilecek mi düşüncelerini Cleverley yıktı bana göre.Çok iyi oynadı.İkinci golde pas trafiğinin içindeki uyumu gözlerden kaçacak gibi değildi.
Ayrıca ikinci yarıda oyuna giren Evans-Jones ile birlikte ilerliyen dakikalarda oluşan Rafael-Jones-Evans-Smalling 4'lüsü bir nevi Manchester United'ın gelecekteki savunma 4'lüsü..Yani Ferdinand ve Vidic futbolu bıraktığında onların yeri rahat rahat dolacak ki Sir bu oyuncuları yavaş yavaş bu duruma hazırlıyor.

Şimdi geliyoruz Nani'ye..Ronaldo gidince yeri dolmadı bana göre ama Manchester United takım olduğu için bu pek hissedilmedi.Ama şimdi Ronaldo'nun yeri doldu bana göre.Bundan sonra Nani'nin daha çok sorumluluk aldığını,takımı sırtladığını görebiliriz,bence göreceğiz..

Velhasıl kelam Sir Alex Ferguson bu işi iyi biliyor...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...