12 Ağustos 2011 Cuma

Premier Lig'in İlk Galler Ekibi Swansea


Bu sezon Premier Lig'de performansını merak ettiğim takımların başında geçen sezon play-off'ları kazanarak Premier Lig'e çıkma hakkı kazanan Swansea.Bir ilki başararak Galler'den ilk kez Premier Lig'e çıkan ekip oldular.
Hemen hemen kadrolarını korumayı başardılar.Takımda kilit sayılabilecek 2 futbolcunun ayrıldığını söylemek mümkün.Geçen senenin başarılı isimlerinden Pratley,ve 46 lig maçının 46'sında da forma giyen kaleci de Vries Wolves'e gitti.
Yaptıkları transfelerde özellikle hucüm hattına önem verdiklerini görüyoruz.Geçen sene Championship'in gol kralı Danny Graham 3.9 milyon euroya aldılar.Ayrıca Newcastle'dan Wayne Routledge ve Reading'den Lita artık siyah-beyazlı formayı giyecek.
Kale mevkisi için de iki transfer yapıldı ki Utrecht'ten gelen Michel Vorm'u dikkatli izleyin.Çok iyi bir kaleci..Ayrıca Benfica'dan gelen José Moreira ile ayrılan iki kalecinin boşluğu çok daha iyi takviyelerle dolduruldu.

Geçen sene iç saha maçlarında en çok puan toplayan takım Swansea'ydı.Bu sene de en çok toplayan takım olmasalarda ligde toplayacağı puanların sahalarında toplayacağını düşünüyorum.Galler diğer takımlar için zor deplasman olacak.
Ayrıca geçen senenin Blackpool gibi maçları zevkli bol gollü geçen bir ekip olacaktır Swansea.Özellikle forvet hatları gerçekten iyi..Bakalım kuğular ilk hafta Manchester deplasmanından nasıl bir sonuçla dönecekler...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...