11 Ağustos 2011 Perşembe

Tuncay Premier Lig'e Geri Dönüyor


Milli takımımızın Tuncay gibi bir isme çok ihtiyacı var.Ateşleyici,hücumun çeşitli yerlerinde forma giyen bir oyuncu Tuncay.
Bolton'a gidiyor.Form düşüklüğü yaşamasına rağmen Premier Lig'e dönüyorsa Middlesbrough'a da yaptığı güzel işlerinde katkısı vardır bunda.
Tuncay gibi oyuncuların takımına katkı verebilmesi için sürekli oynaması lazım.Mesela Premier Lig'e gittiği ilk sezon hazırlık maçları,milli maçlar dahil toplam 57 maça çıktı ki Premier Lig'de ilk sezonunu geçiren bir oyuncu için baya iyi performans göstermişti.
İkinci sezonunda ise hemen hemen aynı istikrarı yakaladığını sağlamak mümkün..
Ama düşüş Middlesbrough'un Premier Lig'e veda etmesi ve Tuncay'ın Stoke'a transfer olması ile başladı.Tony Pulis ile anlaşamaması,istediği kadar süre alamaması ile gelen form düşüklüğü..Tuncay geçtiğimiz devre arasında Wolfsburg'a transfer oldu.Ama orada da Magath pek forma şansı vermedi.
Tuncay için belki de Premier Lig'de kendini kanıtlamak için son şans.Bolton'da iyi bir ekip.Umarım çokca fazla forma şansı bulur,goller atar.Onun formu bizim milli takımımız içinde çok önemli..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...