19 Eylül 2010 Pazar

Cesc Fabregas ve Dönüşü



Zor bir yaz dönemi geçirmişti Cesc Fabregas. Daha lig bitmeden hakkında transfer haberleri çıkmaya başlamıştı.

Dünya Kupasına kendini veremedi. Yedek oturdu çoğu maçta. Ama transfer spekülasyonları bitmiyor, artıyordu. Şampiyon İspanya'nın kutlamalarında Reina, Puyol ve Pique tarafından Barcelona forması giydirilmeye çalışılmıştı Cesc'e...

Barcelona ve milli takımdan arkadaşları sürekli onun hakkında açıklamalar yapıyordu. Aslında gitmek istiyordu fakat onu Cesc Fabregas yapan, ikinci babası olarak gördüğü Arsene Wenger'i de bırakmak istemiyordu.

Ve onca habere, açıklamaya rağmen Fabregas Arsenal'da kaldı. Fakat sezona iyi başlamadı. İstenilen performansı sahaya yansıtamıyordu.

Ta ki Bolton maçına kadar... O maçta 2 asistle yıldızlaşan Fabregas, hafta içi Braga ile oynanan şampiyonlar ligi karşılaşmasında 2 gol 2 asist ile iyice yıldızlaşıyordu.

Bu parlayış dün de devam etti. Sunderland ile 1-1 berabere kaldıkları maçta takımının tek golünü atan isimdi Fabregas. Evet, kafası artık rahat. Futboluna kendini verebiliyor. Son üç maçtaki performansıyla, gelecek gol ve asistlerinin garantisini veriyor...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...