2 Şubat 2011 Çarşamba

Adım Adım Premier Lige


İngiltere Championship'te QPR rüzgarı esiyor.
29 maçta 15 galibiyet 11 beraberlik ve 3 yenilgi.
56 puanla liderler ve +30 averajları var.Sadece 18 gol yediler.

En yakın rakibine 5 puan farkı attı şuan ama fark daha çok olabilirdi.
Nitekim 11 maçlık bir dönem var onların büyük puan kayıpları yaptığı dönem oldu.
11 maçta 6 beraberlik 2 mağlubiyet ve sadece 3 galibiyet alabildiler.O döneme kadarda muhteşem gitmişlerdi.

Takımın en golcü ismi 21 yaşında Faslı Adel Taarabt.
Bu sezon 29 maçta 14 golü ağlara yolladı.

Takımın bir diğer golcüsü ise Jamie Mackie.25 yaşındaki İskoç'un 9 golü bulunuyor.

Devre arasında çok önemli takviyeler yaptılar ki bunlardan biri Pascal Chimbonda oldu.
31 yaşındaki futbolcu bırakın Championship,Premier Lig içinde mükemmel transfer olurdu.

Bunun yanında daha önce bu lig tecrübesi yaşamış yıllardı bu takımda forma giymiş 30 yaşındaki stoper Daniel Shittu'da takıma katıldı

Newcastle'dan bek Wayne Routledge ve WBA'dan kiraladıkaları Ishmael Miller takıma direk katkı yapabilecek düzeyde futbolcular.

Son olarak diyeceğim şudur ki kadroları özellikle defansı yerinde bir takım oldu QPR.Bir seri tutturdukları vakit Premier Lig yolu açılacaktır.

8 yorum:

Adsız dedi ki...

Boyle kotu bir yazinin BIY ana sayfasinda gorulmesi aci verici.

Burak Eken dedi ki...

@Adsız:

O zaman git, derdini BİY'e anlat. Adını saklayarak ahkâm kesme.

Kiymetli Okuyucu Ahmet dedi ki...

Nasil yapiliyor, belirtirseniz bu kotu yaziyi BIY'e sikayet etmek isterim. Yazmis olmak icin yazilmis bir yazi, 2 dakikada cok daha iyi bir yazi yazabilirim. Hatta herkes yazar.

Burak Eken dedi ki...

BİY'e şikâyet etmek istiyorsanız, buyrun, mail adresi: mail@blogidmanyurdu.com

Böyle bir yazıyı kaç dakikada yazabildiğiniz, sizin meseleniz. Blogger ücretsiz bir hizmet. Kendinize blog açıp, istediğiniz sürede, istediğiniz yazıyı yazabilirsiniz. Herkes yazabilir.

Bir şeyi "kötü" diye nitelemek, çok düz ve yanlış bir eleştiri. Yazının olumsuz yanlarını belirterek, daha yapıcı bir eleştiri yaparsanız; sonraki yazılarımızda bu eleştirinizi dikkate alırız. Ancak eleştiriniz, bu hâliyle, kesinlikle dikkate değer değil.

Ayrıca şunu da söyleyeyim ki; bu yazıda, sadece şu istatistikleri toplamak bile, uzun bir emek ve zaman isteyen bir olay. Yani öyle "2 dakikada" olacak iş değil!

Ayni kisi dedi ki...

Yazida zaten istatistikten baska hicbirsey yok. Neil Warnock'in adi gecmiyor. Ligin en iyi oyuncusu Taarabt'in sadece gol sayisi yaziyor ki bu adam hakkinda neler neler yazilir. Mackie'nin de sadece istatistikleri yer aliyor, ama sakatliginin takima olasi etkisi hakkinda hicbirsey yok. Gecen sene ligin en az gol yiyen takimi Palace'tan aldiklari Hill ve Derry'nin takim savunmasi ve karakterini nasil gelistirdigi de yok. Yeni transferler icin yapilan yorumlar tamamiyle fiyasko, Chimbonda'nin Premier Lig'de isi kesinlikle yok. Shittu da ici gecmis bir adam. Routledge bu seviye icin mukemmel bir oyuncu. Miller de idare eder. Kisacasi herhangi bir bilgiden uzak, istatistik uzerine yapilan tahminler uzerine bir yazi. Bu ligi takip etmiyorsaniz yazmaniza gerek yok. "The Gunners" lakapli biri yazmis sonucta, gidip Fabregasin ne kadar muthis bir adam oldugunu yazmasi daha uygun olur.

Umarim bu elestirim, bu haliyle, dikkate deger hale gelmistir.

Burak Eken dedi ki...

Evet, böyle, daha somut bir eleştiri oldu.

thegunners16 dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
thegunners16 dedi ki...

öncellikle eleştiriniz için teşekkür ederim.son yazdığınız mesajınızdaki gibi yapıcı olursanız hatalarımız görmek açısından daha iyi olur..
Şöyle diyeyim bu ligi pek takip etme şansım yok.Maç yayını yok.Ben sadece QPR'nin yükselen grafiğini buraya aktarmak istedim.

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...