22 Şubat 2011 Salı

Fc Kopenhag - Chelsea


Avrupa'da bu sene takip ettiğim takımlardan biri Kopenhag.Ligte çok rahat gidiyorlar ve puan farkını inanılmaz açtılar.
Avrupa'da ise Rubin,Barca,Pana gibi takımların olduğu gruptan çıkarak bana göre çok iyi bir iş başardılar.
Özellikle kendi sahalarında çok iyi oynuyorlar.Zaten bu sene sahalarındaki 3 Şampiyonlar Ligi maçında 2 galibiyet 1 beraberlik aldılar.Beraberliği Barcelona'ya karşı almışlardı ve o maçta çokta güzel oynamışlardı.
Bugün Chelsea ile karşılaşacaklar.Chelsea uzun süredir bir düşüşte.Geçen haftada Everton'a elendiler Fa Cup'ta..
Turun en önemli ayağı bu karşılaşma olacak bence.Çünkü Kopenhag turu geçmek istiyorsa bu maçtan iyi skorla ayrılmalı.Çünkü İngiltere deplasmanında kazanacaklarını düşünmüyorum..

Kopenhag son resmi maçını 3-1 kazandıkları 7 Aralık'ta 2010'da Panathianikos ile oynamıştı..Yaklaşık 2.5 aydır resmi karşılaşma oynamıyorlar.Fakat bu sürede de hazırlık maçları yaptılar.En son geçen hafta 5-0'lık Rosenborg galibiyeti vardı.

Ayrıca Gronkajær içinde değişik bir gece olacak..Eski takımına karşı forma giyicek.Bir ropörtajında Chelsea ile eşleşmek istiyoruz demişti...Bir nevi istediği oldu.

Sonuç olarak zevkli bir karşılaşma olacağını düşünüyorum.Özellike stadın atmosferinin çok iyi tahmin etmenin yanında 2000 yılında Galatasaraylıların bulunduğu kale arkasına bakmanızı tavsiye ediyorum.Takip ettiğim maçlarda en etkili grup o kale arkasındaydı.

Resim uefa.com'dan..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...