7 Şubat 2011 Pazartesi

Premier Lig'te Geçen Hafta


Çok ilginç bir haftaydı Premier Lig adına..
Goller atıldı,ligte yenilgisiz takım kalmadı..
Ayrıca tam 8 kez penaltı düdüğü çalındı.

Bu hafta oynanan 10 karşılaşmada toplam 43 gol atıldı.Bunun yanında cumartesi günü oynanan 8 karşılaşmada 41 gol ağlara yollandı.Bu Premier Lig tarihinde en gollü gün olarak kayıtlara geçti.

Şüphesiz haftanın en üzüleni Arsenal.
Manchester United'ın yenildiği haftada son dakikalarda yedikleri goller ile 2 puan bıraktılar Newcastle deplasmanında.Hemde 4-0 öne geçmişlerdi.Fakat çıkan kırmızı kart ve 20 dakikada yenilen 4 gol ile birlikte ( 2'si penaltı ) 1 puan ile dönmek zorunda kaldılar.

Evet girişte ligte yenilgisiz takım kalmamış demiştik.
Manchester United'tı tek yenilmeyen.
Ligin dibindeki Wolves'e mağluğ oldular 1-0 öne geçmelerine rağmen. Fakat ilk yarı bitmeden Elekobi ve Doyle ile durumu 2-1 getiren Wolves skoru korudu.Ve 24 puana çıktı.

Pazar gününün en önemli karşılaşmasında ise Maviler ve Kırmızılar karşılaştı.
Torres'in ilk kez Chelsea forması giydi.Fakat kötü bir performans sergiledi.Liverpool'da ise Daglish etkisini göstermeye başladı.Meireles golüyle kazandıkları bu maç ile 4'te 4 yapmış oldular.

Haftanın en gollü karşılaşması 5-3 biten Everton - Blackpool karşılaşmasıydı.Zaten gollü bir maç olacağı kestiriliyordu az çok çünkü Blackpool'un maçıydı.
Efenim 4 golle Saha maçı yıldız ismi oldu.

Bana göre bu haftanın gol sayısı bakımından en sürpriz maçı Wigan'ın Blackburn'u 4-3 yendiği karşılaşma oldu.Kısır bir maç beklerken gollü bir maç oldu.

Diğer skorlar:

Stoke 3-2 Sunderland
Aston Villa 2-2 Fulham
West Ham 0-1 Birmingham
Tottenham 2-1 Bolton
M.City 3-0 WBA

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...