25 Şubat 2011 Cuma

Avrupa Ligi 3.Tur Eşleşmeleri



Dinamo Kiev - Manchester City
Benfica - Paris Saint Germain
Twente - Zenit
PSV Eindhoven - Glasgow Rangers
Bayer Leverkusen - Villarreal
Ajax - Spartak Moskova
Liverpool - Braga
CSKA Moskova - Porto

Dünkü maçların ardından 3.tur eşleşmeleri yukarıdaki gibi oluştu.

Dinamo Kiev - Manchester City : Turun favorisi City.Kupanın favorilerden biriler zaten.Kiev ise Beşiktaş'ı her iki maçta 4 gol atarak eledi.Ama bu goller Beşiktaş savunmasının yaptığı basit hatalardan geldiğini söylememiz gerekir.Bu nedenle City'ye gol dahi atabileceklerini düşünmüyorum.İlk maçta 0-0'lık sonuç çıkabilir..

Benfica - Paris Saint Germain : Benfica Stuttgart'ı 2 maçta da yenerek bir üst tura çıktı Cardozo'nun önderliğinden.Pozisyon açısından maçlarda çok zenginlik gösteriyorlar.Rakipte PSG..Bate karşısındaki ilk maçta aldıkları 2-2'lik beraberlik sayesinde çıktılar.Geçen sezonlara göre daha kaliteli ve iyi takımlar.Ama Benfica tura biraz daha yakın gibi gözüküyor.

Twente - Zenit : Bir önce ki turda yine bir Rus ekibi Rubin'i elemişti.Şimdi ise karşılarında Rubin'den daha zor bir rakip Spalletti'li Zenit var.Takımların kadroları birbirine eşit güçte.Özellikle Hollanda'daki maç çok zevk zevkli geçecek kanımca.Rusya'daki hava şartları nedeniyle iyi futbol beklemek biraz hayalcilik olur.Tur ortada..

PSV - Glasgow Rangers : Son dakika golüyle Lizbon'u eleyen Rangers'in rakibi Lille'i geçen PSV..
Rangers'ın hücum gücü sınırlı.Diouf transfer edildi o bölgeye.Fakat o da nokta bir forvet değil.Ama iyi defans yapıyorlar.
Şimdi karşılarından hücum gücü etkili olan bir PSV olacak.Dzsudzsak,Lens,Toivonen,Koevermans aklımıza gelenlerden..
Turun PSV'ye daha yakın olduğunu düşünüyorum..

Bayer Leverkusen - Villareal : İki maçında çok gollü geçeceğini düşünüyorum.İki takımda hücum yapmayı seven,elinde hücum yönünden etkili olan futbolcuları var.Ama gerek kadro kalitesi gerek 2.maçın İspanya'da olması sebebiyle turu geçecek ekibin Villareal olacağı kanaatindeyim.

Ajax - Spartak Moskova : Ajax,Anderlecht eşlemesinde ilk maçtaki şansı sayesinde tur atladı diyebiliriz.Anderlecht'in sayısız pozisyon artı penaltı kaçırdığı maçtan 3-0 galip ayrılıp bir nevi turu garantilemişti.Rakip Spartak Moskova.2.turda Basel'i elediler gollü maçların ardından.
Ajax ilk maçtan turu garantiler..

Liverpool - Braga : Son dakikalarda attığı golle turu geçen Liverpool'un bu turdaki rakibi Prag'tan daha güçlü olan Braga.İlk maç Anfield'da..
Liverpool'un gol sorunu olduğu göze çarpan bir gerçek.Braga'da ileride etkili silahlar var.
Suarez ve Carrol'un takıma katkısı bu turun kaderini etkileyecektir.
Şimdilik birşey söylemek zor..

CSKA Moskova - Porto : Paok'u eleyen CSKA ile Sevilla'yı eleyen Porto eşleşti.Yine renkli eşleşmelerinden biri.CSKA Moskova'nın henüz ligi başlamadı.Onlar hakkında pek birşey söylemiyoruz ama iki takımda da çok önemli silahlar var.Bu eşlemeden de her sonuç çıkabilir.

1 yorum:

Burak Eken dedi ki...

Birbirinden güzel eşleşmeler...

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...