12 Mart 2011 Cumartesi

Bundesliga'da Düşme Hattı Alev Alev



Bundesliga'da düşme hattı alev alev.
Düşme potasında olup bu haftaki maçını oynayanların son durumlarını bir değerlendirelim.


Kaiserslautern bugün ligin güçlü ekiplerinden Freiburg'u 2-1 yenerek altın değerinde 3 puan aldı.Hele golcü oyuncusu Lakic'i mental olarak kaybettiği dönemde.
Geriye düşmelerine rağmen maçı 90.dakikada Erwin Hoffer'in golüyle çevirdiler.
Alınan bu 3 puan onları 13. sıraya kadar çıkardı.

Monchengladbach 90+2'de Dante'nin golüyle Werder deplasmanından bir puanla döndü.Çok Önemli bir puan bu.Play-out bölgesinde bulunan Wolfsburg ile aralarında 3 puan fark kaldı ve iyice yaklaştı önündeki takımlara.Haftaya çok kritik bir karşılaşma oynanacak.Mönchengladbach - Kaiserslautern...


Wolfsburg iyice ateşe atıyor kendini.Mutlak kazanmaları gereken maçta Nürnberg'e 2-1 mağlup oldular.Aslında etkili oynayan,pozisyonlar bulan ekip Wolfsburg'tu.1-0'da öne geçmişlerdi ama duran toplardan yedikleri 2 golle mağlup ayrıldılar karşılaşmadan.
Wolfsburg'un önünde çok kritik 2 hafta var.Haftaya Stuttgart deplasmanına gidecekler.Ardından Frankfurt'u ağırlayacaklar.Çok kritik...

Bir ara zirveyi çok zorlamış ve art arda galibiyetler almıştı Frankfurt.Fakat ondan sonra ne olduysa oldu inanılmaz bir düşüş başladı.Bugün 2-1 yenildikleri Schalke karşılaşmasına kadar 8 haftadır gol atamıyorlardı.Yani anlayın düşüşün ne kadar keskin olduğunu.Hani bu form durumları hiç açıcı değil.Böyle giderlerse Skibbe'nin ekibinin ikinci lige düşmesi sürpriz olmaz.

Werder Bremen 18-12. sıralar arasında geçen ligte kalma savaşının liderliğinde bulunuyor.Fakat bir türlü istikrarı yakalayamadılar.Geçen haftaki Freiburg galibiyetine kadar 6 maçtır kazanamıyorlardı.Bugün de kazanamadılar.Birçok pozisyondan yararlanamadılar.Atamayana atarlar sözünün gerçekçiliği bir defa ortaya çıktı.90+2'de yedikleri golle 2 puan bıraktılar sahalarında.Eğer kazanabilseydiler onlara adına çok iyi olacaktı.Play-out potasından 5 düşme potasından 6 puan uzakta olacaklardı.Haftaya ligin formda ekibi Nürnberg'e konuk olacaklar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...