20 Mart 2011 Pazar

Udinese'nin Önlenemez Çıkışı


Çok ilginç bir sezon geçiriyor Udinese...
Sezona art arda 4 mağlubiyetle başlamışlardı ve 5 hafta sonunda sadece 1 puanları vardı.Fakat ondan sonraki 26 haftada sadece 4 mağlubiyet aldılar.3-4 maçlık galibiyet serileriyle yukarılara doğru ciddi bir tırmanışa geçtiler.13 maçtır yenilmiyorlar ve oynadıkları futbolda skora yansıyor zaten.
Hücum hattını hatta takımı sırtlayan isim olan tecrübeli golcü Antonio Di Natale gollerine devam ediyor.Bugün de penaltıdan bir gol atarak gol sayısını 25'e çıkardı.
Bunun yanında Gökhan İnler'de iyi performansını sürdürmeye devam ediyor.Bugün 2-0 kazanılan maçta takımın ilk golünü atan isimdi.Güzel bir gol olduğunu söylemeliyim.Ayrıca Gökhan Udinese'nin bu sezon oynadığı 30 maçta da forma giydi.Toplam aldığı dakika 2573

Udinese'den bahserderken Alexis Sanchez'den de bahsetmemek olmaz.Şilili harika bir performans sergiliyor bu sene.12 gol attı ve bunun yanında 8'de asisti var.Sezon sonu başka bir takıma sıçrama yapmasını beklediğim oyuncular arasında...

Velhasıl kelam Udinese bu formuyla zirveye de iyice yaklaştı.Lider Milan'la aralarındaki puan farkı 6'ya düştü.Bakalım sezonu kaçıncı sırada tamamlayacaklar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...