23 Mart 2011 Çarşamba

İkinci Liglerde Son Durum



İngiltere

İngiltere Championship'te QPR'nin 76 puanla liderliği sürüyor.Büyük ihtimal çıkacaklar Premier Lig'e...
Bunun yanında lige bu sezon çıkan Norwich ikinci sırada 67 puanda..3.sırada Swansea bulunuyor 66 puanda..

İtalya

Atalanta 32 maç sonunda liderlik koltuğunda.63 puanları var.Ligin en az gol yiyen takımı konumundalar.
İkinci sırada 60 puanla Siena bulunuyor.Geçen sezon bu Serie B'ye düşen 2 takım Seri A'ya doğru gidiyorlar.
Play-Off içinse büyük bir yarış var.Novara ve Varese play-off'a kalma adına biraz daha şanslılar...

Almanya

Bundesliga 2'ye bakacak olursak bazı şeyler belli olmuş gibi.Lider Hertha 56 puanda.İkinci sıradaki Ausburg 54,üçüncü sıradaki Bochum ise 52 puanda..Bochum'un en yakın rakibiyle arasında 4 puan var.Tahminim olarak ilk 3 değişmez..Hertha ve Ausburg bir üst lige,Bochum'da play-off'a gider.

İspanya

İspanya'da ise 30 hafta kaldı.Real Betis en yakın takipçisi Vallecano'nun 1 puan önünde liderliğini sürdürmekte.Real Betis'in bir puan arkasında olan ikinci Vallecano'nun 58 , 3.sıradaki Celta Vigo'nun 55 puanı bulunmakta.Bu 3 takım diğerlerinden kopmuş durumda.İlk iki direkt çıkıyor.Bu nedenle çok heyecanlı haftalar bekliyor bizi.
Ayrıca Barcelona 2 takımıda gösterdiği iyi performanslar neticesinde 48 puanla 4.sırada...

Fransa

Fransa 2.Ligi'nde Bank Asya 1.Lig'e benzeyen bir tablo var.Birinciyle onuncu arasındaki puan farkı 6. Ajaccio 45 puanla zirvede.İkinci sıradaki Le Havre ve 3.sıradaki Le Mans'ın 44'er puanı var.4 ve 5.sıralardan bulunan Evian TG ve Tours'un puanları 43.Aynı şekilde 6 ve 7.sıralardan bulunan Dijon ve Boulogne'nin puanları 41...Uzun lafın kısası Fransa 2.Lig'te harika bir yarış var.

Hollanda

Hollanda Jupiler Lig'te ise lider Zwolle. 62 puanla lider olan takım 63 gol atıp 19 gol yedi ve özellikle sahasında çok iyi performans gösterdi şu haftaya kadar.İkinci sırada Waalwijk bulunuyor 57 puanda.Üçüncü sırada 50 puanla Helmond Sport , dördüncü sırada 47 puanla Veendam bulunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...