12 Kasım 2011 Cumartesi

Buraya Kadar



Aslında yazacak çok şey var maç hakkında.Ama uzun lafın kısası kötüydük.Böyle bir maçta çok dikkatli olmamız gerekirken,çok basit hatalar yapıp hiçbir varlık gösteremeden mağlup olduk.

Play-off yazısında bahsederken pek iyi oyun oynamadığımızı ve özellikle pozisyon bulma konusunda sıkıntığı çektiğimizden bahsetmiştik.Aynen öyle oldu.Hele maçın ilk dakikalarında yediğimiz gol ise daha o dakikadan ipleri Hırvatların eline geçmesini sağladı.İleride pek varlık gösteremeyen Milli Takım geride de açıklar verince sonuç tam Hırvatistan'ın istediği gibi oldu.

Ayrıca ben Burak'ın tek forvet oynatılması taraftarı değilim onu da belirtmek isterim.Çünkü Burak zaten bilinen bir oyuncu.Bilic zaten kağıt üstünde baktığında ilk olarak Burak'a önlem alır.Bu nedenle Hamit'in de fiziksel olarak tam hazır olmadığı bir ortamda çift forvet çıksaydık,çok daha faydalı olurdu bana göre.

Maalesef ki bu sonuç hiçte sürpriz olmadı benim açımdan.Grup aşamalarında oynadığımız maçların hiç biri güven vermemişti.Artık yapacak bir şey yok.Önümüze bakmamız gerekiyor.
Bundan bir ay önce '' Aranan Kan Değişim '' başlığındaki yazımızıda hatırlatalım.Bu jenarasyon artık miyadını doldurdu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...