12 Kasım 2011 Cumartesi

Yeni Doumbia / Lacina Traore


Dan Petrescu'yu bilen bilir.Bir zamanlar Unirea Urziceni fırtınasının baş kahramanlarından biriydi.
Oradan ayrıldıktan sonra yolu Rusya'ya düştü.2010 yılında beri Kuban Krasnodar'ı çalıştırıyor..
Geçen sezon Rusya Premier Lig'e çıktılar.Kaliteli transferler yaptılar ki bunların başında Lacina Traore geliyor.Dan Petrescu o toprakları iyi bildiğini gösterdi.90 doğumlu yeni Adebayor olarak adlandırılan genç golcüyü kadrosuna kattı Kuban.

Herhalde Rusya'da sezonun en yararlı transferlerinden biri oldu.Henüz ilk sezonu olmasına çok başarılı bir performans sergilemekte Lacina Traore.Normal sezonda takımının attığı 38 golün 14'ünün altına attı.Önemli maçlarda önemli puanların gelmesini sağlayan golleri atan isimdi Traore.Normal sezondaki bu başarısı Şampiyonluk Grubu'nda da sürdürecektir bana göre.


Traore 4 milyon euroya transfer olmuştu Kuban Krasnodar'a.Ama daha ilk sezonunda beklentileri karşılayan bir performans ortaya koyuyor.İki metreyi aşan dev boyuna rağmen hızlı,çevik bir golcü oyuncunun Doumbia etkisini yapacağını düşünüyorum.Şimdiden buralara not edelim.Adından çok söz ettirecek.
Bunun yanında üst düzey kulüplerin peşine düşmesi yakındır.
Nitekim henüz 21 yaşında,çok genç bir forvet.Kısa zamanda kendini kanıtlamaya başardı.Kuban büyük gelir elde edebilir Traore'den...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...