10 Kasım 2011 Perşembe

Hırvatistan Maçına Doğru


Bu akşam çok kritik bir maça çıkıyoruz Hırvatistan ile.Euro 2012'ye giden yolda önümüzdeki tek engel durumunda rakibimizi geçmek zorundayız.

Zor bir maç.Sahada sadece bir mücadeleden öte bir taktik savaşı verilecek.Gerçekten öyle.Sahaya hangi mantalite ile çıkacağın,nasıl top oynayacağından öte atacağın golün önemi büyük bu tür eleme karşılaşmalarında.

Kağıt üzerine baktığımızda bizim kilit oyuncularımız Burak ve Arda olarak gözüküyor.Ama bizim kilit oyuncularımız tüm takımız.Çünkü yarınki maçta bir takım gibi oynamalıyız.Takım savunması hele.Bu yarınki maçta bizim için kilit faktörlerden biri.Zaten savunmayı takım halinde iyi bir şekilde yaparsak gol de buluruz.

Hırvatistan'a baktığımızda özellikle orta sahasında başlamak üzere hücum hatlarında alternatifli,güçlü bir kadroları var.Özellikle orta saha oyuncularına dikkat etmemizi gerekiyor.Bunun yanında yükselen formuyla forvet oyuncusu Mandzukic dikkati çeken bir diğer isim.

İşin taraftar kısmına için de bir şeyler yazalım.Bu akşam belkide en büyük destek,güç taraftardan gelecek.Biletlerin bittiği söyleniyorki bu mükemmel.Umarım tribünde birlikte sağlanır ve 90 dakika mükemmel şekilde destek verilir ve iyi bir skor ile

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...