28 Kasım 2011 Pazartesi

Carling Cup Çeyrek Final Maçları


İngiltere Lig Kupası'nda çeyrek final karşılaşmaları oynanacak bu hafta içi.Salı günü yani yarın üç,çarşamba günü ise bir maç oynanacak..

Çok önemli iki maç dikkati çekiyor programda.Chelsea - Liverpool ve Arsenal Manchester City...

Formsuz bir dönemin ardından geçen hafta sonu Wolves'i 3-0 mağlup ederek az da olsa moral bulmuş Chelsea ile,dün Manchester City ile zorlu bir maçın ardından 1-1'lik skorla sahadan ayrılan Liverpool Stamford Bridge'de karşılacak.İki takımda rotasyona gidebilir.Ama zevkli çekişmeli bir maç olacaktır.


Diğer yanda geçen sezon bu kupayı finalde Birmingham'e kaptıran Arsenal sahasında Manchester City ile karşılacak.Kuzey Londra derbisinde Fulham ile 1-1 kalmıştı Topçular.Şimdi rakip bu senenin formda ekibi Manchester City.Bir önceki turda Wolves 5-2'lik skorla eleyen City'de kaleci Joe Hart ise çok çok formda...

Salı günü oynanacak bir diğer karşılaşma ise Cardiff ile Blackburn arasında.Championship'te liderin 5 puan gerisinde yer alan Cardiff son 7 maçta 5 galibiyet 2 beraberlik aldı.Blackburn ise uzatmalara giden maçta Newcastle 4-3 yenerek adını çeyrek finale yazdırmıştı.Premier Lig'de iyi gitmiyorlar,son sırada yer alıyorlar.

Perşembe günü ise Manchester United ile Crystal Palace karşılacak.Hafta sonu Newcastle ile 1-1 kalan Manchester United'ın lider City ile arasında 5 puan fark bulunuyor.Crystal Palace ise geçen sezonlara nazaran bu sene çok raha bir şekilde götürüyor ligi.

Program :

Sal günü

Cardiff - Blackburn Rovers 21:45
Arsenal - Manchester City 22:00
Chelsea - Liverpool 22:00

Çarşamba günü

Manchester United - Crystal Palace 22:00

1 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...