27 Kasım 2011 Pazar

Papiss Cisse & Premier League


Cisse iki sezondur çok formda.Özellikle geçen sene Freiburg'un ligi rahat bir yerde bitirmesine
büyük payı vardı.Hatta bloga ayak bastığımız ilk günlerde onun hakkında bir kelam etmiştik.
Zaten geçen sene kariyerinin şu sezona kadar ki zirvesidir bana göre.Çok çok iyi performans sergiledi.Değerini inanılmaz arttırdı.

Çok iyi oyuncu,bunun yanında çok iyi bir golcü.Bir golcüde olması beklenilen birçok özelliği görebiliyoruz.Fırsatçılık,pozisyon hazırlama,hava topu,bitiricilik..

Sözleşmesini 2014 yılını kadar uzatmıştı.Ama birçok takım peşinde.Özellikle Premier Lig'den...Bunların başında Arsenal,Tottenham,Sunderland geliyor..Bunun yanında 21 Eylül tarihinde Goal.com çıkan habere göre Newcastle'ın Cisse için 11.5 milyon önerdiği,ancak Freiburg'un 15 milyon euro istediği için transferin gerçekleşmediği yazıyor.

Bunun yanında Asamoah Gyan'ın ayrılmasıyla forvete takviye yapmayı düşünen Sunderland'de Cisse'yi düşünüyor.

Bunun yanında Cisse'de Premier Lig'de oynamak istediğini beliterek olası transfere yeşil ışık yakmakta.Bu sezon 14 maçta 8 gol atan,1.5 milyon euroya 2008 yılında Freiburg'a gelen Cisse'yi bir sürpriz olmaz ise Premier Lig'de izleyeceğiz gibi.Bakalım bu golcü oyuncuyu kim kapacak.
Freiburg'da bu işten en karlı çıkan taraflardan biri olacak şüphesiz...

Cisse transfer olur mu bilinmez ama Cisse kadar kaliteli bir golcü kulübede.Garra Dembele.Bugün Bundesliga'da ilk golünü atarak Freiburg'a bir puanı kazandırdı.Form tutmayı başarırsa Cisse gibi etkili olacabilecek bir golcü.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...