25 Kasım 2011 Cuma

Komple Bir Hücum Oyuncusu / Dries Mertens


Olaya Belçika Milli Takımı'ndan gireceğim.Gerçekten inanılmaz bir kadroları var.İhtiyaçları olan sadece.Her bölge de ileri de dünya yıldızı olabilecek oyuncular mevcut.Martens,Hazard gibi çok efektif iki oyuncuya sahipler.

Mertens'den devam edelim.Komple bir hücum futbolcusu desek herhalde yanılmış olmayız.Böyle oyuncuları bulunduran takımlar maça 1-0 önde başlar bana göre.Böyle oyunculardan kastım hem gol atan hem de attıran oyuncuları kastediyorum.PSV'de bu görevi Balasz Dzsudzsak yapardı.O Anzhi'ye gidince yerine Dries Mertens'i aldılar ki mükemmel de bir iş yaptılar.

Martens geçen sezon tüm sezon boyuncu attığı gol sayısına PSV'de 7 hafta da ulaşmayı başardı.İnanılmaz bir performansla sezona giriş yapmış,7 maçta 11 gol atmıştı.
7-1'lik Roda maçında dört golün altına imza atmıştı.

Son haftalarda skor olarak katkı yapmasa da özellikle asist olarak takımını yükünü çeken isimlerden biri.Özellikle çok rahat geçmesi,çok seri olması ile rakip defansların korkulu rüyalarından biri.Bunun yanında duran topları çok iyi kullanıyor.Bu sezon birçok frikik golü var.

Velhasıl kelam PSV,Dzsudzsak'ın boşluğunu çok iyi doldurdu.Komple bir hücum oyuncusunu kadrolarına kattılar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...