4 Kasım 2011 Cuma

Nuri Bernabeu'ya Çıkarken


''Real Madrid için çok önemli bir futbolcu olduğunu ve takımda Xabi Alonso'nun yerini doldurabilecek tek isim'' olarak tanımlıyor Mourinho Nuri'yi.

Girişte dediğimiz gibi Mourinho açısında Nuri çok önemli bir isim.Artık yaşı ilerleyen Xabi Alonso'nun yerine yerleştirebileceği piyasadaki en çift yönlü orta saha oyuncularında biri.
Hatta Mourinho için ne kadar önemli olduğunu anlamak için Nuri'nin Beyaz Show'da anlattığı transfer hikayesini dinlemek yeterli olur herhalde.Mourinho Nuri'yi bizzat telefonla aramış,görüşmüş.

Uzun sakatlık dönemini atlattı.Hafta sonu oynanacak Osasuna maçında kadroda olmasına bekleniyor ki bu da süre alabileceği anlamına geliyor.

Nuri şans bulacaktır.Bu konu da şüphe duymuyorum açıkçası.Ama asıl tedirgin eden nokta uzun süredir resmi maçlara çıkmıyor olmasıdır.Sanırım Nisan ayında sakatlanmıştı.Yaklaşık 6 aydır maç oynamadı Nuri.Elbette zaman gerekiyor ama ne kadar çabuk kendini kanıtlarsa onun açısından çok iyi olur.Umarım şansı yaver gider,erken form tutar ve kendini kanıtlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...