13 Haziran 2011 Pazartesi

Gold Cup'ta 3.Maçlar


Concacaf Gold tüm hızıyla sürüyor.Dün akşam oynanan maçlar ile A Grubunda maçlar tamamlandı.Diğer kalan iki grupta ise bu ve yarın gece son maçlar oynanacak.

A Grubundan çıkan takımlar beklenildiği gibi çıkan ekipler Meksika ve Kosta Rika oldu.
Lider olarak gruptan çıkan Meksika bilindiği doping vakasıyla karşı karşıya kaldı.
5 futbolcu kadro dışı bırakıldı.Bu oyuncular Ochoa, Francisco Javier Rodriguez, Edgar Duenas, Antonio Naelson ve Christian Bermudez..Buna rağmen grupta 3'te 3 yapıp 14 gol atıp 1 gol yiyerek çıkmayı başardılar.
Kosta Rika ise averajla bir üst tura çıkmayı başardı.El Salvador ile aynı puana sahip olan ekip +2 averajı sayesinden gruptan çıkmayı başardı.

B Grubunda oynanan ikinci maçların ardından lider 6 puanla Jamaika..İkinci sırada Honduras,üçüncü sırada Guatemala ve son sırada ise Grenanda bulunuyor.
Bu gece Guatemala - Grenada mücadelesi gecenin ilk maçı.Grenada turnuvaya bu maçla veda ecek.Guatemala'nın ise az da olsa şansı var ama bu maçı farklı kazanıp Honduras'ın da farklı yenilmesini bekleyecekler.Gecenin ikinci maçı ise Honduras - Jamaika arasında.Gruptan çıkmayı garantiledi Jamaika.Honduras'a bir puan yetiyor.

C Grubu'nda ise sürprizler göze çarpıyor.Lider Panamar.İlk maçta Guadeloupe 3-2 yenip ikinci maçta ise ABD'yi 2-1 yenerek büyük bir sürprize imza attılar.İkinci ABD ve üçüncü Kanada 3'er puandalar.Son sıradaki Guadeloupe'ın ise puanı yok ama çok azda olsa çıkma şansı var.
En heyecanlı grup burası şuan.Son maçlarda herkesin bir üst tura çıkma şansı var.Kanada - Panama ve Guadeloupe - ABD maçları var.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...