22 Haziran 2011 Çarşamba

Mourinho'nun Varisi



Avrupa'da pek çok futbolseverin aklında Villas Boas'ın yeni takımı Chelsea'ye neler katacağı var.
Henüz 33 yaşında olan teknik adam 2 senedir kulüp takımı çalıştırıyordu.Geçen sezon Porto'nun başında inanılmaz işler başardı ve neticesinde Chelsea'nın yeni teknik direktörü.
Genç teknik direktör 3.yılına gireceği teknik direktörlük kariyerinde ( 21 yaşında Virgin Adaları'nı çalıştırdı ) birçok teknik adamın ulaşamadığı başarılara ulaştı.Mourinho'nun varisi olarak gösteriliyor.

Mourinho'nun varisi dedik.Uzun süre onunla çalıştı Boas.Çok şey öğrenmiştir Mourinho'dan.Zaten onun yolunu izliyor.Önce Porto sonra Chelsea..Eğer Avrupa'da karşı karşıya gelirlerse bir Mourinho-Boas kapışması zevkli olur.

Gelelim asıl sorumuza.
Ne katar Boas Chelsea'ya ?
33 yaşında genç bir teknik direktör.Çok büyük bir baskı altına giriyor.Ama bu baskını benzerini Porto'nun başına geçtiğinde gördüğünü söyleyebiliriz.Elinde Porto'daki gibi iyi oyuncular olacak.Ama mücadele edeceği rakipler daha çok ve güçlü olacak.
Bakalım...

1 yorum:

Burak Eken dedi ki...

İşi hiç kolay değil. Porto'dakinden 10 kat fazla baskı olacak. Hele ki Chelsea, bu konuda tüm Premier Lig takımlarından ayrı bir köşede durur. Abramoviç faktörünü göz ardı etmemek gerek.

Ben 'Special Two'nun, Chelsea'de başarılı olacağını düşünüyorum. Genç ve akıllı bir adam. Bu kez artık Abramoviç de biraz tolerans göstermeli. Piyasada adam kalmadı zaten, daha kimi getirecek? Biraz sabretsin. Bu adamda iş var...

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...