17 Haziran 2011 Cuma

Malaga'nın Yeni Transferleri - 2



2010 yılının son gününde Malaga'nın transferiyle ilgili bir şeyler yazmıştık .
Hatırlanacağı üzere Malaga Katarlı Şeyh Abdullah bin Nasser Al-Thani satın almıştı.
Devre arası başlamıştı transferler.Devam ediyorlar ..Devre arası katılan oyuncularının yanına onlar kadar daha iyi isimler gelecek gibi yeni sezonda.
Henüz transfer döneminim başına olmamıza rağmen çok iyi takviyeler yaptılar.
Bunların başında Hollandalı golcü Van Nistelrooy geriyor.Hamburg ile sözleşmesi sona ermişti.Malaga onu ikna etmeyi başardı ve La Rosaleda görkemli bir törenle sözleşmeye imza attı.

157 cm'lik bücür Diego Buonanotte'i kadrosuna katmıştı bundan 6 ay önce 4.5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında.Devre arasında transfer gerçekleşmesine rağmen bu sezondan itibaren Malaga forması giyecek genç oyuncu.

Diğer bir transfer ise 6 milyon euro karşılığında Osasuna'dan transfer edilen Nacho Gonzalez.25 yaşındaki sol bek geçen sezon 32 kez Osasuna forması giydi.

Malaga'nın yeni sezon kadrousunda bir Hollandalı daha olacak.Yine Van Nistelrooy gibi Hamburg'da forma giyen Joris Mathijsen'i 2 yıllığına kadrosuna kattı Malaga.

Bugünde Fransa Milli Takımı oyuncularından Jeremy Toulalan'ı kadrolarına kattılar.Gerçekten çok iyi bir takviye oldu Malaga için.Bırakın ligde kalmayı yukarıları dahi zorlayacak bir kadro kuruyorlar.

Resim ygtylmz.blogspot.com'dan alınmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...