30 Haziran 2011 Perşembe

Olası Fabregas ve Sanchez Transferi


Barcelona'nın kemik bir 11'i var.Fakat geniş bir kadrosu olmadığı bir gerçek Barcelona'nın.
Xavi,İniesta,Messi,Villa gibi kilit oyuncuların sakatlanması ve sahalardan uzak kaldı sürelerde Barcelona çok sıkıntı yaşıyor.
Gündem de iki oyuncunun üzerinde duruluyor.Bu oyuncular hepimizin bildiği gibi Alexis Sanchez ve her yaz gündeme gelen Cesc Fabregas...
Sanchez gelirseç çok faydalı olacak Barcelona'ya bu konuda garanti verebilirim.Zaten deli gibi pas yapan bir takımda çok iyide pasörler var.Sanchez gibi araya hızlı kaçan bir oyuncu çok pozisyon bulur ve çokta gol atar.Yine aynı şekilde Messi ve Villa gibi oyuncuların yokluğunda onların eksikliğini en az şekilde hissettirebilecek bir futbolcu..

Fabregas'a gelecek olursak...
Her yaz çıkan iddaalar daha da fazla arttığını söylemek mümkün.Şöyle bir şey var ki kendisi de Barcelona gitmek istiyor.
Barça'da o bölgede oynayabilen takımın beyinleri İniesta ve Xavi var.Bu yüzden Fabregas'ın transferi Barcelona'da sistem değişikliğine gidilebilir.Ne gibi 3 orta saha ile oynayan Barça Fabregas alıp İniesta-Xavi-Fabregas üçlüsü kurabilir.Bu da demek oluyor ki Basquets ya da Mascherano ( stoper oynayabiliyor ) veya ikisininde kulübede kalması demek oluyor.
Yani işin özü şudur ki Fabregas'ın işi gerçekten zor olacak Barça'da...

1 yorum:

Burak Eken dedi ki...

Crackòvia'da Fabregas olayıyla ilgili çok güzel skeçler var. Youtube'da bulabilirsin. Kesinlikle izlemeni öneriyorum. :)

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...