9 Haziran 2011 Perşembe

Meksika'da Yeni Bir Yetenek : Erick Torres


Meksika'da yeni bir yıldız doğuyor.Guadalajara forması giyen Erick Torres genç yaşına rağmen dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.
Dün Phil Jones hakkında yazdığımız yazıda demiştik.Genç yaşta piyasaya çıkmak futbolcularına kariyeri açısından çok önemlidir diye.İşte böyle bir oyuncu daha şimdi karşımızda.
Erick Torres
19 Ocak 17 yaşına basan Erick Torres genç yaşına Meksika Clasuara Ligi'nde bu sezon 20 karşılaşmaya çıktı.Genç oyuncu 6 gol atmayı başardı.Bu gollerinin yanında 5'te asisti var.
Canlı izleme fırsatımız olmadı ama izlediğimiz videolara göre son vuruşlardaki etkili oluşu gözlerden kaçmıyor.Özellikle hava toplarında çok başarılı.Attığı gollerin birçoğu kafa ile zaten.
17 yaşındaki El Cubo geçtiğimiz sezon başarılı bir grafik çizen Manchester United'lı Javier Hernandez'in eski takımında oynuyor.
Zaten Sir Alex Ferguson'un da dikkatini çekmiş durumda.
Torres bu genç yaşına rağmen gollerini atmaya atıp,Ferguson'un dikkatini çekmeyi başardı.Eğer Manchester United'a transfer olursa onun için çok iyi olur düşüncesindeyim.Dün Phil Jones için dediklerimi burada da tekrarlıyorum.Manchester United gibi bir takımda oynamanın yanında Ferguson gibi bir teknik direktörle çalışacak.Bu onun gelişimi açısındanda çok önemli olacaktır şüphesiz...

2 yorum:

christ dedi ki...

Meksika ligini yakın takip eden biri olarak şunu söyleyebilirim.Yaşı çok genç olmasına rağmen,gol sezgisi bence çok iyi.Zaman zaman ilk sezonu olması ve yaşının da genç olması nedeni ile formsuzluklar ve sıkıntılar yaşadıaktı..Zaten Clausura'nın ikinci yarısında kavuğu 21 yaşındaki bir başka yetenek Marco Fabian de La Mora'ya bıraktı.Orta saha oyuncusu olmasına rağmen bence Torres kadar sezgisi var.Ona da başka bir paragraf açmak lazım zaten

İki oyuncu da yedek ağırlıklı kadro ile Copa America'da olacaklar 22 kişilik kadroya girerlerse(26 kişilik kadrodalar)Bence herkes bu iki oyuncuyu takip etsin

thegunners16 dedi ki...

Dedikleriniz katılmakla beraber 17 yaşında bir futbolcunun bu yaşında bu yerlere gelmesi çok önemli bir husus.Mesela biz 20 yaşında bir futbolcuya şans vermeye başlarken Torres 17 yaşında takımın golcülüğüne soyunuyor.
Marco Fabian de La Mora'yı ve Torres'i Copa America'da takip etmek gerekiyor.
Meksika'nın gelecek 10 yıl için forvet hattı hazır :)

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...