27 Haziran 2011 Pazartesi

River Plate,Deportivo,Sampdoria...



River Plate,Deportivo,Sampdoria....
Bu liste Monaco,Shefield United,Franfkurt,Altay diye uzar gider.
İlginç bir sezon geçti futbolseverler adına..Şampiyon olanlar bir yana köklü kulüplerin küme düşmesi oldukça şaşırtıcı..
Bana göre en şaşırtıcısı ise bana göre bugün gece küme düşen 110 yıllık çınar olan River Plate oldu.33 kere lig şampiyonluğu yaşayan River Plate 2-0'ın rövanşında Belgrano ile sahasında 1-1 berabere kalınca küme düştü.
Bugünkü maç hakkında bir şeyler yazacak olursak..
Maçta çok fazla kırılma anı vardı.Bunların en kritiği şüphesiz Pavone kaçırdığı penaltıydı.O gol olsaydı zaten oyunu rakip sahaya yıkan River Plate taraftarının desteğiyle bir hatta iki gol bile bulabilirdi.
Maç sonunda gerek saha içinde gerek saha dışında büyük bir üzüntü hakimdi.Bunun yanında olaylarda çıkmış..
Ne diyelim en kısa zamanda dönsün River Plate...

Resim Tribündergi facebook sayfasından alınmıştır.

5 yorum:

Adsız dedi ki...

Monacoda unutulmamalı :))

sleeper dedi ki...

Büyük Altay'ı unutma !!!

thegunners16 dedi ki...

Vallahi çok varmış.
Ekledik arkadaşlar dediklerinizi..

Fenerli1978 dedi ki...

Vallaha yıllardır Boca Juniors'a gönül vermiş biri olarak sabahleyin bu haberi büyük bir sevinçle okumadım desem yalan söylemiş olurum.

Christ dedi ki...

Herkes niye bu kadar şaşırdı anlayamadım..Bu olay bağıra bağıra geldi.Son 3 senedir,tek bir çivi çakılmadı takıma,abuk sabuk hocalarla zaman harcandı.Bunda ekonomik sıkıntılarda etkili idi.O Nedenle futnolu bırakmış Almeidayı geri döndürdüler ya da bitmiş Ortegadan medet umdular veya 90 kgluk Fabbianiden gol şov beklediler.Son hamlede ise Lamela,Lanzini gibi gençlerin bu sıkıntıyı kaldıramayacakları belli idi.Oysa River'ın dünyaya sunduğu yıldızlar,şampiyonluğa oynayan kadro içinde tecrübe kazanıp,dünya futbolunda bir yere geldiler.Zamanında,Aimar,Gallardo,Crespo ya da şimdikilerden Higuain ya da Falcao.



Açıkçası bu kafa ile giderse Bocanın da 2-3 yıl içinde play-out oynama sınırınageleceğini düşünüyorum..Onlar da emekli olacak yıldızlarının yerine genç yetenekler yetiştiremediler.Şu anda da öyle birilerini göremiyorum.Yıllarca Mouche,Viatri dediler.En sonunda gene Palermonun cılkını çıkardılar.Riqulme bitmiş durumda zaten.Her sene Old Boys'un 35'lik kaptanı Schiavi'ye giderler defansı toplasın diye

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...