10 Haziran 2011 Cuma

Spas Delev & Gaziantespor


Ultrasmovement blogda okuduğumuz kadarıyla Gaziantepspor CSKA Sofya'nın oyuncusu Spas Delev için 1.5 milyon euroluk bir teklif yapmış.
Daha önce Antep'in transfer politikası hakkında bir şeyler karalamıştık.Bu nazaran bu iyi transferlere devam etmekteler.Spas Delev'i araştırmak,bulmak,onu istemekte zaten başlı başına başarılı bir iş bana göre..
Spas Delev patlamasını yaptı.Kanatta ve forvette oynayabilen bir hücumcu.Ama ben onu kanat bölgesine daha çok yakıtırıyorum.Fakat bu sezon golcülüğe soyundu.15 golle katkı yaptı CSKA Sofya'ya bu sezon.Özellike Bulgaristan Kupası'nın kazanılmasında bir numaralı isimlerden biriydi.Birçok takımın radarından bulunuyor ve bu yaz döneminde birçok teklif almasıda muhtemel bu başarılı performasının neticesinde.
Zaten genç oyuncu İngilizlerin gözündende kaçmadı.Sky Sports scoutları geniş bir incelemesini yaptı
Link : http://www.skysports.com/football/transfers/scout/0,24035,15198_6939126,00.html

Gaziantepspor başta dediğimiz gibi çok iyi bir transfer politikası yürütüyor.Popov zaten bu politikanın bir örneği...Tıpkı Popov gibi bir oyuncu olan hatta ondan daha iyi olacağını düşündüğüm Delev'in Gaziantepspor'a çok çok faydalı olacaktır.Popov ile kasıp kavuracaklardır rakip savunma oyuncularını...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...