9 Ekim 2011 Pazar

95 Doğumlu Bir Cengaver : Diego Fagundez



Profesyonel futbol hayatına genç yaşta giren futbolcular her açıdan şanslı oluyorlar.
Mesela her ne kadar istenilen seviyeye gelemese de yıllardır futbol dünyasının içinde olan Adu henüz 22 yaşında..Yani kariyeri düşüşte olsa bile,önüne çok daha iyi fırsatlar çıkacaktar şüphesiz..

Yine genç yaşta forma şansı bulmaya başlayan oyuncuların bir diğerine bakacağız.
Diego Fagundez
Major Lig ekiplerinde New England Revolution'ın hücum oyuncusu..

Profesyonel olarak ilk lig karşılaşmasına 6 Ağustos'ta Chivas USA karşısında çıktı Fagundez.
Sonrada oyuna girmesine rağmen,kariyerinin ilk lig karşılaşmasında olan bir futbolcunun yapabileceği en iyi başlangıçlardan birini yaptı.
66.dakikada oyuna girdi ve bundan iki dakika sonra penaltı kazandırdı takımına.O da yetmedi 86.dakikada birde gol (yukarıdaki video) attı.Bu gol her ne kadar takımının puan almasını sağlamasa da Fagundez için önemi büyüktü.Çünkü ilk lig maçında mükemmel işler yapmış,gol atmış,ABD Major Ligi'nin en genç golcüsü olmuştu.

O haftadan sonra Fagundez daha çok şans bulmaya başladı ki son iki karşılaşmada 90 dakika forma giydi.Bunun yanında 1 Ekim'de oynanan Seattle maçında bir gol daha attı.

İlginç saç tarzıyla da dikkati çeken Fagundez önünde çok iyi bir kariyer olduğunu düşünüyorum.Bu genç yaşına rağmen forma şansı bulmaya,hatta goller atmaya başladı.Yakındır büyük kulüplerin dikkatini çekmesi..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...