29 Ekim 2011 Cumartesi

Premier Lig'de Değişen Dengeler


Bu tür bir yazıyı geçen hafta yazmayı planlıyordum.Ama kısmet bugüneymiş.
Premier Lig'de bir takım şeylerin değiştiğini farkına vardı artık herkes.Hele bugün Chelsea'nın kendi sahasında beş gol yemesinin ardından bu daha da dikkat çekti.

Mesela Arsenal..Manchester deplasmanında yenilen 8 golün hiçbir açıklaması yok.Arsenal tarihinde 8 gol yemeyi en son fark yediği maçı bile hatırlamıyor insan..

Onu da geçelim.Manchester United'a gelelim.Derbi maçta hem de Old Trafford'da,kendi taraftarının önünde ezeli rakibinden 6 gol yemesi hakikaten çok şaşırtıcı oldu.En son 1930 yılında 6 golü kalelerinde görmüşlerdi.

Bugüne gelelim.Manchester'den sekiz gol yiyen Arsenal toparlanma sürecine girdi.Chelsea'ye deplasmanda 5 gol attı.Zor bir dönemden geçen Arsenal'in deplasmanda Chelsea'yi yenmesi alkışlanacak bir olay.Çünkü Chelsea en son 1989 yılında 5 gol yemiş.O da Liverpool'dan...

İşte bunlar daha ligin ortasına gelmeden,10 hafta da alınan
ilginç sonuçlar.Kim bilir ligin sonuna kadar daha ne kadar ilginç sonuçlar göreceğiz.Ama şu bir gerçek ki Premier Lig'de bazı şeyler değişmiş.Yoksa Arsenal'in,Manchester'in,Chelsea'nin bu kadar gol yemesi akıl alacak gibi değil.Alışık değil insan...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...