30 Ekim 2011 Pazar

Takımını Sırtlayan Lider / Lukas Podolski


Lukas Podolski Köln'ün efsane oyuncuları arasında yer alıyor bilindiği gibi.Çok seviliyor.2006 senesinde gittiği Bayern'den 2009 yılında geri dönmüştü.O kadar isteyeni olmasına rağmen yuvasına döndü Podolski.Hatta bonservis bedeli için kampanyalar bile düzenlenmişti.

Velhasıl kelam Podolski inanılmaz bir form tuttu özellikle şu dönemde.Geçen sezon 13 golün altına imza atmıştı.Bu sezon özellikle skor manasında kariyerinin zirvesini yapacak gibi görünüyor.Bunun geçen yılda gözlememiz mümnkündü.13 gol atmıştı ki bu onun için sezonluk gol sayısı bakımında zirveydi.Bu sene ise 11 haftada 8 gol attı.
Özellikle kritik maçlarda attığı kritik gollerle takımına birçok puan kazandırmaya başardı Podolski.Bunun yanında sadece gol özelliği ile değil asisti yapabilme özelliği var( Bu sezon bu haftaya kadart 4 asist yaptı).Yani Podolski'yi hücumun her yerinde kullanabilmek mümkün.İster nokta santrafor,ister kanatta.Bu da Solbakken'in elini ciddi şekilde güçlendiren bir faktör.

Köln'ün efsanesi takımını sırtlamaya,efsaneliğini iyice pekiştirmeye devam ediyor.Bakalım sezon sonuna kadar bu formunu sürdürebilecek mi ? Merakla takip edeceğiz...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...